Skocz do zawartości

Gry za darmo na PC

Fenikz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Ten program z GreenManGaming to straszne gówno. ArmA II powinna zajmować 8gb, ściągnęło się już ponad 14, stanęło i jest napisane, że za 2 sekundy skończy się pobierać. I nie idzie tego ruszyć. Argh!

Edytowane przez Shankor
Opublikowano

Pobrałem wszystkie 3 gry. ArmA II ma tak zwalone sterowanie, że odechciało mi się grać przed ukończeniem samouczka. Ba, przeszedłem parę kroków i zdałem sobie sprawę, że jak tak dalej będzie to daleko nie ujadę.

Men of War wydawało się ciekawe, ale czuć nisko-budżetówką. Najlepsze są dialogi i osoby, które podkładały pod postacie głosy. Uśmiać się można :D

No i zostało to Tower Bloxx. Całkiem przyjemna casualówka. Jak nie mam co robić, to odpalam, żeby poukładać klocki.

Opublikowano

Jeśli wystarczająco mocno zepnie się poślady, to można nawet dotrwać do pierwszej misji :D Prawie do końca. Pytanie tylko po co?

Spróbuję później jeszcze reanimować tę grę instalując na nią Project Reality, zobaczymy :)

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Rychło w czas :D

To już jest od ponad miecha ;P

Rychło w czas :D

To już jest od ponad miecha ;P

Od maja dokładniej, jeżeli się nie mylę ;p

Nie widziałem, żeby ktoś tu to wklejał więc dałem info. A może ktoś nie wiedział i właśnie teraz się dowiedział.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ktoś chce frozenbyte bundla? Bo dostałem za darmo do frozen synapsa, a już mam. Nie ma sensu żeby się marnował.

8P3AR-LVHNT-ABCD9

:bye2: kto pierwszy, ten lepszy

• 5 tygodni później...