Skocz do zawartości

Gry za darmo na PC

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Wyświetleń 331,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jaka narracja - gta v weszło do xgp na ograniczony czas to spustom nie było końca, na pc za darmo przypisanie na stałe do biblioteki? meh XD

• Dark Souls:Prepare to Die Edition za darmo na Steam: http://store.goldenjoystick.com/free-dark-souls

• Darmowe gry na Steam Deiland – za darmo (grę możecie dopisać do konta do 24 marca) Drawful 2 – za darmo (grę możecie dopisać do konta do 11 kwietnia) Goat of Duty – za darmo (grę m

Opublikowano

Chasm

DBQY6-BIX9Y-M5CIN

Fluffy Horde

CWG7P-HTN50-Y5CKQ

Sword Legacy Omen

CZ5AF-DRZHH-EJMBB

Regular Human Basketball

CEA6M-4JV62-6I966

Opublikowano

No to ode mnie:

Horizon Chase Turbo
CB04G-KZ2FT-NR35C

Dark Future: Blood Red States

AH4JV-JL2EA-4FYBD

Aegis Defenders

BKZEH-NFTVC-WFNJP

Desert Child
ACHDK-CZNGN-M4ZEF
Opublikowano

Wziąłem horizona i aegis defenders i chasm od easyego a więc wszystko co dobre :lapka: Dzięki

Edytowane przez devilbot

Opublikowano

Dobra, to abc leci do kogoś tam wyżej i motory dla Frostiego, ale spadam z domu i wyśle wieczorem 

Opublikowano

Kody na steamowe gierki z magazynu PIXEL:

PLAY WITH ME: 504LL-760CY-5QF0A

JUJU: JD8Q5-NAY2D-JK3QJ

Opublikowano

Ja nawet kiedyś chciałem klienta zainstalować jak się dowiedziałem że dają gry za darmo ale to tylko przez myśl przeszło.

Opublikowano

Jutrro Darksiders 2 i chyba Steep,  ale obie gierki będą już przez tydzień, więc nie ma pośpiechu. 

Opublikowano

Ja chciałem nawet coś kupić na ostatniej promocji z bonem 40 zł, ale nawet nie było co wybrać... chociaż nie mam 1 gre - Borderlands 3! 

Ale Yoka, sztos!

Edytowane przez easye

Opublikowano

Darksiders: Warmastered Edition, Darksiders 2: Deathitive Edition i Steep za darmo na Epic Store do 9 Stycznia

Edytowane przez _Forum_

Opublikowano

Gdzies mi sie obilo o oczy, ze te darmowki w Epicu maja byc przez rok tylko. To znaczy, ze Darksiders jest ostatnia darmowa gra z tego rocznego cyklu?