Skocz do zawartości

Knight Rider 2008

Stachu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nie wiem czy bez mojego osobistego idola Micza to bedzie to samo, ale przyznam ,ze mocno sie podjarałem trailerami.

2 godzinny pilot jest juz dostepny, osobiscie jesczze nie widziałem.

Zapowiada się coś lepszego, tym bardziej, że serial jest produkowany nie przez byle kogo. Ma spory budżet, a głosu kittowi udziela sam Val Kilmer.

pełnej wersji możecie szukać....

...w NBC:]

Edytowane przez Stachu
  • Odpowiedzi 36
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Jako fan klasycznego Knight Ridera jestem bardzo pozytywnie zaskoczony tym co zobaczyłem. Samochód jest wspaniały , Val Kilmer jako K.I.T.T spisuje się ok ale do Williama Danielsa jeszcze sporo mu brakuje. Gra aktorska wypada średnio , ale wydaje mi się że w następnych odcinkach będzie lepiej. Sceny kaskaderskie , pościgi wypadają dobrze. Jeśli ktoś lubił poprzedniego "Nieustraszonego" to ten również mu się spodoba. Oby zdecydowano się na wyemitowanie całego sezonu.

Edytowane przez Timmy
Opublikowano (edytowane)
  Stachu napisał(a):
  Cytat
na NBC nie można oglądać, "not available from your location" ;/

jej<ściana>

:]

powiem Ci Yacek, że chętnie bym zobaczył reedycję drużyny A:]

Nie moge sobie wyobrazic innej obsady 'w razie gdyby' ;) Knight Rider dalej buja sie tym starym pontiac'iem czy co to tam bylo czy moze dali mu veyrona z celeronem dual core na pokladzie ?

Edytowane przez Yacek
Opublikowano

mustangiem... niestety;\

jakby nie mogli odpowiednio przebudowac i unowoczesnic starego pontiaca, no, ale wiadomo. Dzisiejsza młodzież tez musi mieć czym się jarac;]

Opublikowano (edytowane)
  szczurek napisał(a):
mustangiem... niestety;\

jakby nie mogli odpowiednio przebudowac i unowoczesnic starego pontiaca, no, ale wiadomo. Dzisiejsza młodzież tez musi mieć czym się jarac;]

Dodaj, że nowym mustangiem, bo jakby był pierwszy, to by był przekozak.

Edytowane przez Hela
Opublikowano

jest trzecie dno

a sama fabuła ukazuje zupelnie nowe spojrzenie na ludzką egzystencję. Historia przybliża prawdziwe znaczenie miłości, życia, człowieczeństwa oraz śmiertelności.

Opublikowano (edytowane)

Najtrajdera oglądałem jako kilkuletni smyk, mieszkając w Niemczech i nie rozumiejąc z fabuły tyle co nic. W tej chwili przychodzi mi do głowy jedynie MacGyver jako serial, który darzę większym sentymentem niż Najtrajdera, więc nie mogłem sobie odmówić zapoznania się z odświeżoną wersją tegoż.

Pilot ogólnie słaby, bo klasycznie wprowadzający, przypominający raczej "Zerwane Więzi" (ten ojcem tego, ta matką tamtego, ci się znali, ale już przestali, powroty). Z tego powodu mało tutaj akcji, a więcej tego całego memłania. Początkowo nowy KITT mnie trochę zraził, ale nie z powodu wyglądu, bo ten mi się podoba, a raczej "głosu". Oczywiście zrzucam to na barki mego przyzwyczajenia do jedynego słusznego, w dodatku podkładanego przez niemieckiego lektora głosu. Dziwnie jakoś tak, po blisko dwudziestu latach sentymentu od razu się przyzwyczaić. Ale jednego jestem pewien - KITT będzie uroczą "postacią", wprowadzającą element humorystyczny swoimi uwagami, beznamiętnymi tekstami i często naiwnymi jak u dziecka pytaniami ("jesteś homoseksualistą?").

Z oceną reszty wstrzymam się przynajmniej do pierwszego odcinka, bo po względnie przynudnawym wstępie, teraz powinniśmy spodziewać się nastawionych na akcję i widowiskowość (już nie taką z lat 80'tych) kolejnych odcinków.

Jestem lekko zawiedziony, ale nie zrażam się.

No i ponownie zobaczyć ryja Haselhofa - bezcenne.

Umyślnie pominę klasyczne dla filmów akcji schematy i absurdy, których jest kilka.

Pokaż ukrytą zawartość

i takie tam inne.

Edytowane przez Kmiot
Opublikowano

jaki samochod by umiescili to i tak znajdzie sie powod do ponarzekania,

pontiac?? eee mogli dac cos nowego.

ferrari??? eee mogli dac cos innego.

ford??? eee mogli dac cos ladniejszego.

a sam pilot dal rade, nic sie po nim nie spodziewalem dzis wiekosc seriali na poczatku wyglada blado, pytanie czy podola dalej ? nie wiem czy az tak dobrze kojarze ale w starej wersji gdzies tam w jakims odcinku kitt mial rywala tez taki sam wypasiony samochod jak on sam tyle ze takie jego alter ego. zla wersja. to samo bylo w airwolf (kilka razy :) ) i w viperze. tylko kwestia czasu zanim zobaczymy coraz bardziej wymyslne furki z ktorymi przyjdzie im sie zmierzyc. no i sam arsenal tego samochodu narazie nie jest chyba ujawniony, bo do konca nie obejrzalem. poki co wiem ze jego powiedzmy skora ma dziwnie wytrzymale mozliwosci.

Opublikowano (edytowane)

w samym pilocie najlepsze było intro<imo najlepsza wejsciowka obok tej z Dextera> i haselhof , ale to dlatego, ze darze knajtrajdera wielka sympatią.

Troche kijowo dobrani aktorzy, ale ujęcia, OST i inne sprawy techniczne na naprawdę wyskoim poziomie.

Na temat reszty wypowiem sie w przyszłosci. Na pewno ściągnę nastepnego epa

nWo napisał(a):
jaki samochod by umiescili to i tak znajdzie sie powod do ponarzekania,

pontiac?? eee mogli dac cos nowego.

ferrari??? eee mogli dac cos innego.

ford??? eee mogli dac cos ladniejszego.

a sam pilot dal rade, nic sie po nim nie spodziewalem dzis wiekosc seriali na poczatku wyglada blado, pytanie czy podola dalej ? nie wiem czy az tak dobrze kojarze ale w starej wersji gdzies tam w jakims odcinku kitt mial rywala tez taki sam wypasiony samochod jak on sam tyle ze takie jego alter ego. zla wersja. to samo bylo w airwolf (kilka razy :/ ) i w viperze. tylko kwestia czasu zanim zobaczymy coraz bardziej wymyslne furki z ktorymi przyjdzie im sie zmierzyc. no i sam arsenal tego samochodu narazie nie jest chyba ujawniony, bo do konca nie obejrzalem. poki co wiem ze jego powiedzmy skora ma dziwnie wytrzymale mozliwosci.

edytka:

gdzies czytalem, ze tego ma byc tu znacznie więcej, bo tworcy wzorowali sie poniekąt na transformersach. Ile w tym prawdy? nie mam pojecia

Edytowane przez Stachu