Kmiot 13 836 Opublikowano 28 lutego 2008 Opublikowano 28 lutego 2008 Nie zdechł, ale ogólnie to nie wiadomo kiedy ruszą regularne odcinki. Możliwe nawet, że dopiero w jesiennej ramówce NBC (jak większość seriali). W każdym bądź razie, nic oficjalnego nie podano, ale odcinki będą. Kiedyś. Cytuj
nWo 1 Opublikowano 28 lutego 2008 Opublikowano 28 lutego 2008 Kilka seriali wraca juz w kwietniu, ale nadal nie wiadomo ktore to, ja wiem tylko o 3ech Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 25 września 2008 Opublikowano 25 września 2008 sie juz pojawil 01 jest calkiem innym odcinkiem niz ten pilotowy wg mnie znacznie gorszy Cytuj
Gość andertejker Opublikowano 25 września 2008 Opublikowano 25 września 2008 To pilot był gorszy czy ten nowy co wyciekł teraz??? bo nie wiem czy łącze zapychać. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 25 września 2008 Opublikowano 25 września 2008 wg mnie nowszy byl slabszy Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 26 września 2008 Opublikowano 26 września 2008 (edytowane) Był znacznie słabszy. Co to w ogole było? Czuje się oszukany, bo po dobrym pilocie dostałem jakies brednie. Głowny bohater, uwaga spoiler....ma zaburzenia pamieci <szok>. Strzelam, że w przeszłoscie zrobił cos złego, albo <olaboga> zła FIRMA wykasowała mu pamięc. Jedyny plus to genialny głos Vala Killmera. Nie wiem jak mozna było skopać reszte. Głowny bohater wygląda jak fotomontaż modela reklamujacego bielizne o twarzy 7 letniego chłopca. Podsumowaując, ten sam kicz co w latach 80 tylko w nowym wydaniu. O ile stary KR budzi sentyment to nowy zdecydowanie nie. Może za kolejne 30 lat. Edytowane 26 września 2008 przez gekon Cytuj
Timmy 1 800 Opublikowano 2 października 2008 Opublikowano 2 października 2008 Jeszcze ze 2 takie odcinki jak ten dzisiejszy i będzie następny serial do kasacji... Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 2 października 2008 Opublikowano 2 października 2008 Racja, ale ja stracilem cierpliwosc juz teraz. Dwa kiszkowate odcinki z rzedu wystarczą. Jedyny plus to głos KITTa i fajne laski, ale to moge sobie tez ogladać w internecie. Polecam. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 2 października 2008 Opublikowano 2 października 2008 dziwnie to zabrzmialo,k Cytuj
GnOOsny 1 Opublikowano 10 października 2008 Opublikowano 10 października 2008 na NBC nie można oglądać, "not available from your location" ;/ jest na to rada programik "hotspot shield" do anonimowego surfowania po necie. Dlugo nie wiedzialem jak, ale juz wiem i moge ogladac stuff na hulu.com i innych "niedostepnych". Niestety nie rozgryzlem jeszcze iplayer'a z BBC Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi