Tori 12 Opublikowano 29 czerwca 2009 Opublikowano 29 czerwca 2009 Jakiś rok temu w amerykańskiej gazecie o sztukach walki czytałem o tym typie z blak ajd pis i on wiele lat ćwiczy jakieś kung fu czy coś, macha mieczem itd. Więc koleś się nadaje. Cytuj
ornit 2 993 Opublikowano 29 czerwca 2009 Opublikowano 29 czerwca 2009 Przedwczoraj obejrzałem. Że też ci się chciało...Ja nawet The Movie z Dżej Si nie oglądałem... Cytuj
gork 19 Opublikowano 30 czerwca 2009 Opublikowano 30 czerwca 2009 Jeden z najgorszych filmow jaki widzialem. Nawet dla beki szkoda czasu. Nie ma to jak brac do obsady ludzi nie majacych pojeciach o sztukach walki. Ze capcom przepuscil takiego rodzyna. Jak mozna w filmie o sztukach walki zrobic takie beznadziejne walki ?___? Dla mnie to film na poziomie serialu Herkules, Xena i inne (pipi)y (podobny budzet). Cytuj
Mastachi 75 Opublikowano 24 lipca 2009 Opublikowano 24 lipca 2009 Wielkie WTKu.rwaF Myslalem ze nie da sie zrobic gorszego filmu od pierwszego sfa. Oscar dla tworcow tego nowego gniota. W porownaniu do legend of chunli, stary zasluguje na najlepsze nagrody Cytuj
Labik 10 Opublikowano 25 lipca 2009 Opublikowano 25 lipca 2009 To jest dziadostwo a nie film z czym wy to porownujecie MK1? Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 25 lipca 2009 Opublikowano 25 lipca 2009 Gdzie Ty masz porównanie do MK1? Tym bardziej gdzie w tym temacie widziałeś pozytywne słowo na ten film? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi