Gość Frostbite Opublikowano 21 lutego 2008 Opublikowano 21 lutego 2008 Jedziemy z koksem, czas zalozyc temat o tych popier***encach Co o nich myslicie, jakie walki lubicie? Jak dla mnie glownie kawalki z Hooray For Boobies, najnowsza plyta jest dosyc srednia ale do pochillowania moze byc.... Mozna przy tych kolesiach sie polac w gacie ze smiechu ;] Alone Comes Mary The Bad Touch Fire Water Burn Kiss Me Where It Smells Funny Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 21 lutego 2008 Opublikowano 21 lutego 2008 co tu duzo mowic - dobra muza Cytuj
Specu 148 Opublikowano 21 lutego 2008 Opublikowano 21 lutego 2008 hooray for boobies zacne, pozniejszych albumow nie tykalem, za chuyowe Cytuj
Gość Opublikowano 21 lutego 2008 Opublikowano 21 lutego 2008 za Balladę o Chasey Lane to i nawet ja ich lubię. ale żeby całą płytę przerobić - jakoś nie miałem nigdy ochoty. Cytuj
zduniacz 123 Opublikowano 21 lutego 2008 Opublikowano 21 lutego 2008 ja lubie, smieszne teksty i wesole dzwieki. ale nie za dużo. najnowsza plyta jest dosyc srednia ale do pochillowania moze byc.... mają coś nowszego od tej z uhn tiss uhn tiss ? Cytuj
ping 9 048 Opublikowano 21 lutego 2008 Opublikowano 21 lutego 2008 (edytowane) wikipedia mówi że trwają prace nad szóstym albumem który ukaże się w tym roku więc chyba jeszcze nie Edytowane 21 lutego 2008 przez ping Cytuj
Gość Frostbite Opublikowano 21 lutego 2008 Opublikowano 21 lutego 2008 ja lubie, smieszne teksty i wesole dzwieki. ale nie za dużo.najnowsza plyta jest dosyc srednia ale do pochillowania moze byc.... mają coś nowszego od tej z uhn tiss uhn tiss ? Jak narazie jest tylko jeden klip z nowej plyty, w sumie calkiem spoko: Cytuj
Gość tk Opublikowano 14 czerwca 2008 Opublikowano 14 czerwca 2008 z nimi to jest taki problem, że chyba do końca nie wiedzą czy chcą być mega jajcarzami czy średnim zespolikiem rockowym. no, ale lubie w ogólnym rozrachunku. szczególnie za przezabawne teksty, chociaż na każdym krążku coś z kopytem też się znajdzie. Cytuj
Dark AlexX 0 Opublikowano 20 listopada 2008 Opublikowano 20 listopada 2008 Uwielbiam ten zespół, najlepsza ich piosenka to Alone Comes Mary, chociaż reszta tytułów z pierwszego postu i jeszcze kilka innych też wymiata. Cytuj
ghost. 60 Opublikowano 20 listopada 2008 Opublikowano 20 listopada 2008 hooray for boobies zacne, pozniejszych albumow nie tykalem, za chuyowe Cytuj
django 549 Opublikowano 20 listopada 2008 Opublikowano 20 listopada 2008 ej ale wezcie wypier.dalajcie z tymi tematami do 'rocka' Cytuj
Gość Frostbite Opublikowano 19 czerwca 2015 Opublikowano 19 czerwca 2015 Nowe kawalki z nadchodzacej plyty...... Chew Toy American Bitches Clean Up In Aisle Sexy Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 20 grudnia 2015 Opublikowano 20 grudnia 2015 album już dostępny na itunes i spotyfie zwie sie Hard-off. myślałem że już nie dożyje nowej płytki <3 Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 20 grudnia 2015 Opublikowano 20 grudnia 2015 O masz Ci los, trzeba będzie obbadać Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 25 grudnia 2015 Opublikowano 25 grudnia 2015 (edytowane) Jako fanboy bhg pozwolę sobie na skwitowanie albumu hard-off. Jimmy pop ewidentnie popłynął z ciągotami do elektroniki, o ile wcześniej "techniakowe" numery były obecne jako skok w bok i coraz bardziej z album na album były przemycane tak teraz zdominowały hard-off, czy to ok? nie wiem. Kawałek Dimes i Diary of the stranger to porządny numer w stylu BHG, wersja live z gitarami pewnie ciekawiej brzmi niż surowy kawałek z płyty, szkoda że z zespołu odpadł Lumpus Thunder co odbiło się na jakosci utworów rockowych, aczkolwiek takie "american bitches" czy "uncool as me" (z randomem z nsync doceniam humor xd) brzmi bardzo w stylu bhg mimo nowego składu, brak bangiera pokroju the bad touch, fire water burn, czy along comes mary, ewidentnie płyta dla fanów którzy czekali 10 lat na nowy krążek, jak ktoś sie nie jarał nimi w latach 90' to nie zmieni zdania, że to bezbeki. Ja tam sie jaram, aczkolwiek umiarkowanie. Najlepsze kawałki:Diary of the Stranger American Bitches Dimes Uncool as me reszta solidne 2/10. ja mam do nich słabość uwielbiam te kretyńskie teksty i tanią elektronike. Edytowane 25 grudnia 2015 przez Orzeszek Cytuj
grzybiarz 10 310 Opublikowano 25 grudnia 2015 Opublikowano 25 grudnia 2015 Myślałem, że ten zespół miał fanów 15 lat temu Cytuj
Masorz 13 215 Opublikowano 26 grudnia 2015 Opublikowano 26 grudnia 2015 Takie pitu pitu jak dla mnie, ale ja nigdy nie byłem fanem tej kapeli. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 26 grudnia 2015 Opublikowano 26 grudnia 2015 no niestety, skład sie posypał, lata lecą, co zrobić. ważne, że żyją i coś tam rzeźbią. to juz nie są gwiazdy pokroju metallici gdzie każdy nowy krążek to erekcja u fana i wydarzenie na skale ogólnoświatową. zrobili płyte dla fanów i to słychać, sama okładka daje sporo do interpretacji, kolor tła za panią to już klasyk, ulubiony kolor jimmiego popa "navy blue" oczko puszczone dla fana. tak jak pisałem wcześniej 4 piosenki słuchalne z naciskiem na jedną dobrą, reszte zaorać. Cytuj
dee 8 816 Opublikowano 27 grudnia 2015 Opublikowano 27 grudnia 2015 Dawno nie słyszałem czegoś równie nędznego Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 27 grudnia 2015 Opublikowano 27 grudnia 2015 czekam na temat o crazy town i captain jack. Cytuj
Masorz 13 215 Opublikowano 28 grudnia 2015 Opublikowano 28 grudnia 2015 Crazy Town wydali nowy album po 11 latach, łap Robert: Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 28 grudnia 2015 Opublikowano 28 grudnia 2015 Nie no crazy town gift of game i darkhorse, były imo spoko. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 28 grudnia 2015 Opublikowano 28 grudnia 2015 Crazy Town wydali nowy album po 11 latach, łap Robert: o boże xd to dopiero kupsztal Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi