Ceglash 16 Opublikowano 21 lutego 2008 Opublikowano 21 lutego 2008 "Into the Wild" to film o młodym chłopaku, który kończąc studia po prostu rzuca wszystko(a ma niemało bo jego rodzice są bogatymi przedsiębiorcami) i rusza na Alaskę, z zamiarem życia z dala od cywizlizacji i kajdanów jakie narzuca życie w społeczności. Przyznam, że czekałem na ten film od dawna i nie zawiodłem się. Polecam obejrzeć, ale uwaga, po seansie będziecie mieć niesamowitego "doła" Cytuj
Fan 1 Opublikowano 21 lutego 2008 Opublikowano 21 lutego 2008 Obejrzalem niedawno , 2,5h poszło wpizdoo . Brak tu jakiejkolwiek dramaturgi ot swobodne wędrowanie po Ameryce zbuntowanego chłopaczka , któremu od pieniążków w (pipi)e się poprzewracało . Hehe ,śmiesznie wyglada jak buntownik gardzący mamoną dorabia sobie na boku Az dziw bierze za to coś odpowiedzialne jest Sean Penn . Cytuj
epl 160 Opublikowano 21 lutego 2008 Opublikowano 21 lutego 2008 czemu dola??? moim zdaniem film jest bardzo pozytywny - tzn np galeria postaci - duzo tam tych dobrych a malo zlych Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 23 lutego 2008 Opublikowano 23 lutego 2008 film ok, troche za dlugi (ponad 2h) Cytuj
damian80j 1 Opublikowano 27 maja 2009 Opublikowano 27 maja 2009 Według mnie film super. Trochę o poszukiwaniu samego siebie...Zakończenie dosyć dołujące, kiedy koleś dochodzi do jakiejś swojej prawdy życiowej (szczęscie jest wtedy kiedy możesz je z kimś dzielić) nie udaję mu się, już jako odmienionemu człowiekowi wrócić... No i fakt że to historia oparta na faktach... Cytuj
Cris 120 Opublikowano 28 maja 2009 Opublikowano 28 maja 2009 Obejrzałem kiedyś połowę filmu i miałem zamiar go dokończyć...ale jakoś mnie nie ciągnie. Wniosek nasuwa się sam. Cytuj
STRETCH 30 Opublikowano 28 maja 2009 Opublikowano 28 maja 2009 w ogole polski tytul jest jak prawie zawsze z dupy. Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 29 maja 2009 Opublikowano 29 maja 2009 Oglądałem go w kinie i dosyć przyjemnie spędziłem te 2h.Porządne filmidło. Cytuj
Julita 17 Opublikowano 29 maja 2009 Opublikowano 29 maja 2009 Film mozna wyłączyć po 20 minutach, jedna wielka nuda. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 29 maja 2009 Opublikowano 29 maja 2009 Tak mozna powiedzieć o każdym filmie, w ktorym nie strzelają. Widziałem dawno temu i przypadł mi film do gustu. Oglądało się to troche jak dokument z National Geographic. Cytuj
damian80j 1 Opublikowano 29 maja 2009 Opublikowano 29 maja 2009 Film mozna wyłączyć po 20 minutach, jedna wielka nuda. To film dla ludzi którzy oglądając filmy nie wyłączają mózgu, trzeba było jednak obejrzeć go do końca Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi