Opublikowano 26 sierpnia 201014 l Obczaj rozkmin Maciucha. Nastepny guzik od esc czyli F1 Championship Edition
Opublikowano 26 sierpnia 201014 l Tak jest :]. Te drzwi to miały symbolizowac sąsiedztwo, ale jak sobie nie radziliscie to juz dałem tą strzałke .
Opublikowano 26 sierpnia 201014 l Haha zawalista zagadka. U mnie jeszcze dzis komp w serwisie to niech ktos inny zadaje ;]
Opublikowano 27 sierpnia 201014 l Chyba Konrado ma racje bo mi tez sie ta gra skojarzyla ;] Edytowane 27 sierpnia 201014 l przez sprite
Opublikowano 27 sierpnia 201014 l Nie. Jest podana duża częsc tytułu jak odpowiednio odczytacie obrazki .
Opublikowano 27 sierpnia 201014 l Wiem juz o co chodzi, ale nie jestem pewny co do tytulu ;] RedFaction: Guirella?
Opublikowano 27 sierpnia 201014 l Chyba jednak trzeba ;] Chodzilo o kolejnosc kolorow na teczy. Maciucha dal zolty i pomaranczowy i obrazek z palcem do gory. Na samej gorze jest wlasnie czerwony i to nawiazywalo do czesci tytulu Jeszcze tylko dzisiaj jestem bez kompa i dlatego ostatni raz oddaje
Opublikowano 27 sierpnia 201014 l Nie, nie, nie. Zółty + pomarańczowy = czerwony = red, paluch to FUCK, czytane jako FAK czyli Red Fak..... Red Faction: Guerilla . Edytowane 27 sierpnia 201014 l przez maciucha