Opublikowano 2 września 201014 l Wszystko nie. Jeśli się odoowiednio postaracie to można odczytac tytuł z obrazków .
Opublikowano 2 września 201014 l Nie. Kolejny hint, który pewnie wszystko rozwiąże to kreskówkowa grafika.
Opublikowano 2 września 201014 l Nie. No myślałem, że po tych wsyztskich podpowiedziach to od razu zgadniecie. Zwroccie uwage na typ łodzi.
Opublikowano 2 września 201014 l Katamari Forever E: Katamaran cholera... Dobra - oddaje - zniszczyłeś tą zagadką :potter: Edytowane 2 września 201014 l przez Kyo
Opublikowano 2 września 201014 l Tak . No 2 dni to wam chyba zajęło . Ja nie zadaję, bo narazie brak mi weny :]. Kurna miał byc edit, niech ktoś scali. Edytowane 3 września 201014 l przez TakeshiX
Opublikowano 2 września 201014 l O stary, ale zagadkę dowaliłeś . Jedziecie chłopaki, niech ktoś zadaje ;]