Opublikowano 11 września 201014 l Pięknie łom, ledwo zdążyłem trzeci obrazek wrzucić Fisherman + więzienie
Opublikowano 11 września 201014 l nie widzialem trzeciego obrazka :biggrin: foto no 2 tylko dla hardkorów i zwyrodnialców
Opublikowano 11 września 201014 l Hehe - ja nie mogłem zkminić bo dałeś wędkarza (angler) a chodziło o rybaka (fisherman) -> Nie napisałem tego żeby wywołać bezsensowną dyskusję - dżizas :] Po prostu ktoś tu nie zna dobrze pojęć i nazwenictwa xD Hanna Montana? :potter: Edytowane 11 września 201014 l przez Kyo
Opublikowano 11 września 201014 l Singstar? @Kyo Tak samo kminiłem z Anglerem Edytowane 11 września 201014 l przez sprite
Opublikowano 11 września 201014 l W ilu grach występuje Angler a w ilu Fisher Mam Ci wymienić? Na pewno znajdę przynajmniej kilkanaście Ok. Sry za offtop'a bawimy się dalej Edytowane 11 września 201014 l przez Kyo
Opublikowano 11 września 201014 l Sry chłopaki, że tak późno, ale oglądnąłem sobie Mam Talent No to jedziemy: