Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Z ruchu warg wnioskuje że Jarko mówi hańba, kondominium albo że to wina Ruskich ale nie mam pomysła.

• Odpowiedzi 7,8 tys.
  • Wyświetleń 365,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Nie.

kazub jest bardzo blisko, lepiej dobrze pomyśl co i jak ;)

Edytowane przez maciucha

Opublikowano

Maciucha daj wyjaśnienie ;]

Pewnie chodzilo o to ze Jarek cala wine za to zwalal na R.O S. J. E ale przyznam sie szczerze ze strzelalem i to Kazub tym odczytaniem ruchow ust mnie naprowadzil. Wiec postanawiam jemu oddac paleczke :D

Opublikowano

Mi się wydaje, że bardziej chodzi o rozgrywkę RUSE, czyli kłamstwa, oszustwa, sabotaże, wywiady itp, ale co ja tam mogę wiedzieć ;)

Opublikowano

Chodziło mi o to, że Jarek całą winę zwala na ruskich i co chwila o nich gada. Stąd RUSE ;).

Opublikowano

Maciucha daj wyjaśnienie ;]

Pewnie chodzilo o to ze Jarek cala wine za to zwalal na R.O S. J. E ale przyznam sie szczerze ze strzelalem i to Kazub tym odczytaniem ruchow ust mnie naprowadzil. Wiec postanawiam jemu oddac paleczke :D

No dobra.

Bardzo łatwe albo bardzo trudne.

2359621553.jpg

denmark-map.jpg

Opublikowano

I git. Ja se walnę bo mam kolejne natchnienie i muszę to wykorzystać bo jestem za słaby żeby zgadnąć wasze 'zagadki'.

trawa_3D.png

Opublikowano

Nie i nie ;p i na pocieszenie dodam, że jesteście dość daleko od poprawnej odpowiedzi ;p