Opublikowano 4 lutego 201114 l Z ruchu warg wnioskuje że Jarko mówi hańba, kondominium albo że to wina Ruskich ale nie mam pomysła.
Opublikowano 4 lutego 201114 l Nie. kazub jest bardzo blisko, lepiej dobrze pomyśl co i jak Edytowane 4 lutego 201114 l przez maciucha
Opublikowano 5 lutego 201114 l Maciucha daj wyjaśnienie ;] Pewnie chodzilo o to ze Jarek cala wine za to zwalal na R.O S. J. E ale przyznam sie szczerze ze strzelalem i to Kazub tym odczytaniem ruchow ust mnie naprowadzil. Wiec postanawiam jemu oddac paleczke
Opublikowano 5 lutego 201114 l Mi się wydaje, że bardziej chodzi o rozgrywkę RUSE, czyli kłamstwa, oszustwa, sabotaże, wywiady itp, ale co ja tam mogę wiedzieć
Opublikowano 5 lutego 201114 l Chodziło mi o to, że Jarek całą winę zwala na ruskich i co chwila o nich gada. Stąd RUSE .
Opublikowano 5 lutego 201114 l Maciucha daj wyjaśnienie ;] Pewnie chodzilo o to ze Jarek cala wine za to zwalal na R.O S. J. E ale przyznam sie szczerze ze strzelalem i to Kazub tym odczytaniem ruchow ust mnie naprowadzil. Wiec postanawiam jemu oddac paleczke No dobra. Bardzo łatwe albo bardzo trudne.
Opublikowano 5 lutego 201114 l I git. Ja se walnę bo mam kolejne natchnienie i muszę to wykorzystać bo jestem za słaby żeby zgadnąć wasze 'zagadki'.
Opublikowano 6 lutego 201114 l Nie i nie ;p i na pocieszenie dodam, że jesteście dość daleko od poprawnej odpowiedzi ;p