Opublikowano 7 marca 201114 l Nie. Przede wszystkim trzeba odcyfrowac napis na 1 obrazku, naprawde nikt nie wie co to za growy alfabet?
Opublikowano 7 marca 201114 l Ja wiem ale nie mogę odszyfrować jednej literki. Na bank dobrze je przepisałeś? :> Dead or Alive? Edytowane 7 marca 201114 l przez Crying_Wolf
Opublikowano 7 marca 201114 l Ja wiem ale nie mogę odszyfrować jednej literki. Na bank dobrze je przepisałeś? :> Starałem się je malować tak starannie jak tylko potrafię, dasz radę, idziesz w dobrą stronę Jeszcze raz ze zmienionym drugim obrazkiem, może teraz będzie łatwiej
Opublikowano 8 marca 201114 l Ej z jakiej gry jest ten alfabet, bo nie mogę sobie za chuja przypomnieć :potter: Dzięki Kyo ;] Edytowane 8 marca 201114 l przez sprite
Opublikowano 8 marca 201114 l Ej z jakiej gry jest ten alfabet, bo nie mogę sobie za chuja przypomnieć :potter: Dead Space
Opublikowano 8 marca 201114 l Rudiok, chyba jednak pomyliłeś jedną literkę. Nie da się jej odszyfrować.
Opublikowano 8 marca 201114 l No to wklejam prosto z gry Jak na moje oko niewiele się różni od tego co dałem na początku
Opublikowano 8 marca 201114 l Nie, Panowie, rozczarowujecie mnie Trzeba odczytać literki a następnie połączyć je z tym czymś co widnieje na drugim obrazku. W efekcie powinno powstać jedno słowo. A następnie: