Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 7,8 tys.
  • Wyświetleń 370,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• nie, to nie jest gra o zwierzetach to jest zagadka na skojażenia ;p

• Josh winner ! Zadajesz.

• mr_pepeush
    mr_pepeush

ja się poddaję, bo zwariuję... 3 osoby pisały o Naughty Dog, ale NIKT z nich, nie podał tego jako odpowiedź! Piszę, że to najprostsze z możliwych zadanie, daję "double facepalm" bo drugi raz pada ND,

Opublikowano

Nie, ale Wolf poszedl w dobrym kierunku ;)

Opublikowano

Nie. Przede wszystkim trzeba odcyfrowac napis na 1 obrazku, naprawde nikt nie wie co to za growy alfabet? ;)

Opublikowano

Ja wiem ale nie mogę odszyfrować jednej literki. Na bank dobrze je przepisałeś? :>

Dead or Alive?

Edytowane przez Crying_Wolf

Opublikowano

Skoro jestśmy przy bijatykach to może Street Fighter ?

Opublikowano

Ja wiem ale nie mogę odszyfrować jednej literki. Na bank dobrze je przepisałeś? :>

Starałem się je malować tak starannie jak tylko potrafię, dasz radę, idziesz w dobrą stronę :)

Jeszcze raz ze zmienionym drugim obrazkiem, może teraz będzie łatwiej :whistling:

jhd6w9.jpg24mdllc.jpg

Opublikowano

Ej z jakiej gry jest ten alfabet, bo nie mogę sobie za chuja przypomnieć :potter:

Dzięki Kyo ;]

Edytowane przez sprite

Opublikowano

Ej z jakiej gry jest ten alfabet, bo nie mogę sobie za chuja przypomnieć :potter:

Dead Space

Opublikowano

Rudiok, chyba jednak pomyliłeś jedną literkę. Nie da się jej odszyfrować.

Opublikowano

No to wklejam prosto z gry :) Jak na moje oko niewiele się różni od tego co dałem na początku ;)

e5kx08.jpg24mdllc.jpg

Opublikowano

Nie, Panowie, rozczarowujecie mnie ;)

Trzeba odczytać literki a następnie połączyć je z tym czymś co widnieje na drugim obrazku. W efekcie powinno powstać jedno słowo.

e5kx08.jpg24mdllc.jpg

A następnie:

200px-Flaga-Niemiec.png

;)