Opublikowano 19 maja 201113 l Tak. Wyjasnienie: Koles konczy wyscig czyli: Finał, a chmura to po angielsku Cloud jedna z postaci FF.
Opublikowano 22 maja 201113 l Jakby co kazeek nie robimy tutaj quizów z gier, które nie wyszły Undercover?
Opublikowano 22 maja 201113 l Nie. Tip: To co jest na obu obrazkach trzeba dobrze skojarzyć i wyjdzie tytuł. Dodatkowo specjalnie wrzuciłem miniatury bo jest na nich dodatkowa podpowiedź.
Opublikowano 22 maja 201113 l Nie, po twojej drugiej odpowiedzi napisałem że jesteś bliżej. Tego się trzymajcie.
Opublikowano 22 maja 201113 l Nie. Mam nadzieje że ostatni hint. Gra oprócz tego że jest z PSS jest też na płycie.
Opublikowano 23 maja 201113 l WipeOut Dobrze. Screeny pochodzą z filmu Armageddon, co sugeruje zagładę czyli Wipe Out (zgładzić). Dodatkowo na miniaturach jest zapis FHD co było podpowiedzią do tytułu.
Opublikowano 23 maja 201113 l Call of duty black ops. Oddaje Edytowane 23 maja 201113 l przez pawciokratos