Opublikowano 29 sierpnia 201113 l balon zadaje. trzeci obrazek to okładka 4 albumu Led Zeppelin, no ale napisales tytuł, więc nie mam wyjścia
Opublikowano 29 sierpnia 201113 l No mogles teraz zaryzykowac, a nie podpowiadac bezsensownie balonowi .
Opublikowano 30 sierpnia 201113 l Wytłumaczysz skąd wzięło się tu 'rain', bo nie mam zielonego pojęcia ?
Opublikowano 30 sierpnia 201113 l nie no "rain" nie było w założeniu, żeby nie było za banalnie:) japonek to substytut origami architekt wiadomo odważniki jako heavy
Opublikowano 30 sierpnia 201113 l powiem szczerze, że nie wiem komu z Was bardziej się dziwię - tym którzy dają zagwozdki, czy tym, którym udaje je się rozwiazać tak jak nie rozumiem, co ma led zeppelin do resistance 2, tak nie wiem jak można nazwać japonki substytutem origami xD
Opublikowano 30 sierpnia 201113 l I o co chodzi z tym japonkiem? Edit: Nie odswiezyl mi sie temat poprawnie. Ale i tak japonek jako substytut origami XD, epickie. Edytowane 30 sierpnia 201113 l przez Yabollek007
Opublikowano 30 sierpnia 201113 l Zadam coś popołudniu/wieczorem bo jestem w pracy teraz. A odnośnie quizu to od razu skojarzyło mi się HR po zobaczeniu 2 i 3 obrazka. Japonka olałem
Opublikowano 30 sierpnia 201113 l No może inaczej substytut akcentu japońskiego (origami), hehe, a tak w ogóle to 2 pozostał obrazi były bardzo naprowadzające więc myślałem, że ten klapek może choć trochę namiesza:)
Opublikowano 30 sierpnia 201113 l Pepeush oblukaj sobie stare zagadki(posty sprzed roku i do teraz). Zobaczysz co się tam działo Grzesiu zadaj coś mocnego jak wrócisz ;]
Opublikowano 30 sierpnia 201113 l Final Round 3/4 ? edit: maiło być Fight Night Round 3/4 sorry ale to nie moje klimaty i mi się po.(pipi)alo Edytowane 30 sierpnia 201113 l przez balon1984