Opublikowano 22 lutego 201213 l Darkgamer zgadł, dokładnie chodziło o DA:Origins (kolejne obrazki to główne postaci z gry;))
Opublikowano 25 lutego 201213 l Ok, dodałem kolejny obrazek,a co do samej gry,na razie powiem tyle,że jest mało popularna i dość nowa. A i na zachętę-będzie nagroda-2 plusiki
Opublikowano 25 lutego 201213 l Jak to będzie powyższe to ja dziękuje za takie podpowiedzi więc raczej źle. a co do samej gry,na razie powiem tyle,że jest mało popularna i dość nowa. Gra jest retail czy PSS ? Drugi i trzeci obrazek pasują do Outland, tylko że ja to zadawałem niedawno więc raczej nie (no i pierwszy nie pasuje). Edytowane 25 lutego 201213 l przez Square
Opublikowano 25 lutego 201213 l Znowu nikt nie zgadł,a produkcji tej .do Skyrima daleko ,to nie ta liga Za parę godzin dam podpowiedź,a co do pytania, gra została wydana w wersji pudełkowej.
Opublikowano 27 lutego 201213 l Gratuluje,trafiłeś w dziesiątkę PS.drugi plusik dam jak zadasz pytanie,bo wcześniej nie odpowiadałeś.