Opublikowano 22 marca 201213 l Trine 2 :blum1: Strzał, ale już nic więcej na razie nie mogę wymyślić.
Opublikowano 22 marca 201213 l Jakby chodziło o Trine 2 to zaakceptował bym przy twojej pierwszej odpowiedzi.
Opublikowano 22 marca 201213 l Nie. Po raz kolejny myślałem, że ktoś zgadnie za pierwszym razem, a tu okazuje się że macie problemy Podpowiedź: Tytuł gry jest na obrazku. Edytowane 22 marca 201213 l przez Square
Opublikowano 22 marca 201213 l to w koncu chodzilo o mag czy po prostu uznales ze koniec strzelania? bonie rozumiem... mi do glowy przyszlo Sorcery.
Opublikowano 22 marca 201213 l Dokładnie chodziło o MAG. Sorcery jeszcze nie wyszło, więc z automatu odpada. Napisałem do 4 razy sztuka bo tyle razy zgadywał Igor
Opublikowano 24 marca 201213 l 3x nie, obrazek nie jest związany z tytułem, trzeba bardzo dobrze znać tą grę Wieczorem podpowiedź jak nic się nie ruszy.
Opublikowano 24 marca 201213 l Nie Już dam podpowiedź bo mnie później nie będzie. Ten obrazek nawiązuje do małego "szczegółu" Można go ujrzeć gdy zdobywamy trofeum. Edytowane 24 marca 201213 l przez Igor67