Opublikowano 24 marca 201213 l Właśnie z tym skojarzyłem, bardzo fajna scena. Square, ale ten obrazek, to była zagadka dotycząca następnej gry. :| Edytowane 24 marca 201213 l przez Zwyrodnialec Zwyrol proszę Cię, bez durnych obrazków
Opublikowano 24 marca 201213 l Ehh, no nic. http://psnprofiles.c...Trine/Completed O kurde! Tego się nie spodziewałem Teraz mogę tylko przeprosić za swoją niewiedzę
Opublikowano 24 marca 201213 l A to sory Zwyrol, myślałem że miał oddać twoje odczucie podczas tego momentu w Batmanie Co do zagadki, to spróbuje odpowiedź na podstawie tego poprzedniego obrazka (a w zasadzie tekstu na nim) oile dobrze go pamietam. Asura's Wrath Edytowane 24 marca 201213 l przez Square
Opublikowano 24 marca 201213 l Okej, nie wiedzieć czemu ta laska skojarzyła mi się z posągiem ze świątyni w Uncharted 2 (8 rozdział).
Opublikowano 24 marca 201213 l 3 x nie jako podpowiedź mogę napisać, że Igor i Zwyrol najbliżej Edytowane 24 marca 201213 l przez Czimeq