Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 7,8 tys.
  • Wyświetleń 370,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• nie, to nie jest gra o zwierzetach to jest zagadka na skojażenia ;p

• Josh winner ! Zadajesz.

• mr_pepeush
    mr_pepeush

ja się poddaję, bo zwariuję... 3 osoby pisały o Naughty Dog, ale NIKT z nich, nie podał tego jako odpowiedź! Piszę, że to najprostsze z możliwych zadanie, daję "double facepalm" bo drugi raz pada ND,

Opublikowano

wszystko bardzo daleko od celu :) później dam tipa, ale muszę pomyśleć jak nie wrzucić zbyt łatwej podpowiedzi :)

teraz powiem tylko, ze to normalna duża gra, nie żadna mała po(pipi)ka z psn.

maj12.jpg

Edytowane przez mr_pepeush

Opublikowano

nie będę dokładał już skomplikowanych i dam podpowiedź już bardzo obniżającą poziom trudności - wystarczy jeszcze raz obejrzeć wszystkie obrazki :]

Kuala_Lumpur_2.jpg

Opublikowano

Nic mi nie przychodzi do głowy więc kolejny strzał.

James Bond 007: Blood Stone

Opublikowano

and the winner isssssss... TRIBOY!

zdjęcie laski na rakiecie - w zakończeniu just cause 2

główny bohater i jeden z badassów lecą na rakietach i na nich walczą - obłęd xD

karta tarota "Wisielec" - to jedna z technik wykańczania przeciwników - można ich powiesić linką na różnych obiektach;

2 wieżowce połączone mostem - jeden z najbardziej charakterystycznych obiektów w grze; wyst. mi. w filmiku gracza, który za ewolucje wgrzedostał 50 tys $ od twórców gry;

kto jeszcze nie grał, niech nadrobi zaległości - najlepszy sandbox na obecnej generacji

Opublikowano

haha chciałem napisać Just Cause, ale w ogóle nie patrząc pod tym kątem co napisałeś mi się te obrazki kojarzyły, bo nawet w tę grę nie grałem : p

Opublikowano

nie będę dokładał już skomplikowanych i dam podpowiedź już bardzo obniżającą poziom trudności - wystarczy jeszcze raz obejrzeć wszystkie obrazki :]

Szkoda, że dałeś kolejną tak szybko. Myśl, że chodziło o JC2 przyszła mi do głowy, gdy byłem poza domem. Wisielec, to było takie oczywiste ;) Na początku zmyliło mnie to zdjęcie z rakietą, Rico raczej biegał po takiej ;)

Oki, żeby nie przeciągać, lecimy:

vjos3.jpg

Sorka, że banał, ale o tej godzinie kreatywność już śpi ;)

Opublikowano

Oczywiście że Tekken

Opublikowano

No to może UFC?

Opublikowano

Lionel, byłeś blisko, ale to Farmer dobrze odpowiedział.

Street fighter x tekken?

Zgadłeś czy wiedziałeś kim jest kolo z prawej?