Opublikowano 9 maja 201212 l wszystko bardzo daleko od celu później dam tipa, ale muszę pomyśleć jak nie wrzucić zbyt łatwej podpowiedzi teraz powiem tylko, ze to normalna duża gra, nie żadna mała po(pipi)ka z psn. Edytowane 9 maja 201212 l przez mr_pepeush
Opublikowano 10 maja 201212 l nie będę dokładał już skomplikowanych i dam podpowiedź już bardzo obniżającą poziom trudności - wystarczy jeszcze raz obejrzeć wszystkie obrazki :]
Opublikowano 10 maja 201212 l Nic mi nie przychodzi do głowy więc kolejny strzał. James Bond 007: Blood Stone
Opublikowano 10 maja 201212 l and the winner isssssss... TRIBOY! zdjęcie laski na rakiecie - w zakończeniu just cause 2 główny bohater i jeden z badassów lecą na rakietach i na nich walczą - obłęd xD karta tarota "Wisielec" - to jedna z technik wykańczania przeciwników - można ich powiesić linką na różnych obiektach; 2 wieżowce połączone mostem - jeden z najbardziej charakterystycznych obiektów w grze; wyst. mi. w filmiku gracza, który za ewolucje wgrzedostał 50 tys $ od twórców gry; kto jeszcze nie grał, niech nadrobi zaległości - najlepszy sandbox na obecnej generacji
Opublikowano 10 maja 201212 l haha chciałem napisać Just Cause, ale w ogóle nie patrząc pod tym kątem co napisałeś mi się te obrazki kojarzyły, bo nawet w tę grę nie grałem : p
Opublikowano 11 maja 201212 l nie będę dokładał już skomplikowanych i dam podpowiedź już bardzo obniżającą poziom trudności - wystarczy jeszcze raz obejrzeć wszystkie obrazki :] Szkoda, że dałeś kolejną tak szybko. Myśl, że chodziło o JC2 przyszła mi do głowy, gdy byłem poza domem. Wisielec, to było takie oczywiste Na początku zmyliło mnie to zdjęcie z rakietą, Rico raczej biegał po takiej Oki, żeby nie przeciągać, lecimy: Sorka, że banał, ale o tej godzinie kreatywność już śpi
Opublikowano 12 maja 201212 l Lionel, byłeś blisko, ale to Farmer dobrze odpowiedział. Street fighter x tekken? Zgadłeś czy wiedziałeś kim jest kolo z prawej?