Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 7,8 tys.
  • Wyświetleń 369,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• nie, to nie jest gra o zwierzetach to jest zagadka na skojażenia ;p

• Josh winner ! Zadajesz.

• mr_pepeush
    mr_pepeush

ja się poddaję, bo zwariuję... 3 osoby pisały o Naughty Dog, ale NIKT z nich, nie podał tego jako odpowiedź! Piszę, że to najprostsze z możliwych zadanie, daję "double facepalm" bo drugi raz pada ND,

Opublikowano

Też jestem za podpowiedzią bo jak sam napisałeś obrazek nie jest dosłowny, a te właśnie tytuły już padły.

Opublikowano

prawie równocześnie posty daliśmy :)

pozwól że oddam pierwszemu chętnemu z pomysłem na quiz ;)

Opublikowano

tak. droga, metafora, jakoś tak wpadło do głowy. dzięki ;)

albo jednak zadam :D

2rfrak4.jpgnlzy42.jpg

Opublikowano

zgadłeś. pixeljunk ogółem :) za łatwe chyba było.

Opublikowano

Trash Panic

A jednak Pixel Junk.

Edytowane przez Square

Opublikowano

Dobra macie hinta. Pierwszy obrazek - chodzi o czynnosc. Drugi obrazek - kim sa ci goscie (sam bym nie wiedzial bo nie slucham takiej muzyki no ale qiuz to qiuz xD). Trza skojarzyc troche, poglowkowac. Wiecej narazie nie powiem choc to powinno wam ulatwic sprawe ;)

Opublikowano

Pudlo.

Zmienilem tez drugi obrazek, bo tamten mogl was nie naprowadzac wlasciwie.

Opublikowano

zaczynam sie obawiać o dobór obrazków, skoro piszesz ze tego nie słuchasz, bo zamiana Iron Maiden, a wiec kapeli kiedyś posadzanej o satanistyczny przekaz, na Nickelback, czyli kapele rockowa przez wielu oceniana jako katolicki rock, to ogromny przeskok pomiędzy potencjalnymi znaczeniami. na ten moment nie potrafię nawet znaleźć pomiędzy nimi cechy wspólnej, poza tym ze grają, a co dopiero doszukiwać sie subtelnej, acz istotnej różnicy pomiędzy nimi...