Square 8 706 Opublikowano 24 maja 2012 Opublikowano 24 maja 2012 Spokojnie tri, narazie było tyko 11 odpowiedzi, a poza tym raz na jakiś czas przyda się coś trudniejszego Cytuj
QstomPL 83 Opublikowano 24 maja 2012 Opublikowano 24 maja 2012 (edytowane) Może taki crap, soldier of fortune payback.. tam chyba akcja toczyła się w afryce edit: Kurde co ja pisze, co kurczaki maja wspolnego z afryka xd Dobra ale niech zostanie Edytowane 24 maja 2012 przez QstomPL Cytuj
triboy 984 Opublikowano 24 maja 2012 Opublikowano 24 maja 2012 Nie i nie Dodałem kolejny obrazek. I podpowiedź, pierwsze zdjęcie ma związek z tytułem, a drugie z miejscem akcji. Obrazek jest z tej samej kategorii co kurczaki, jako podpowiedź dodam, że jest dokładnie z tej samej kategorii Ta sama kategoria co te dwa wyżej. Cytuj
triboy 984 Opublikowano 24 maja 2012 Opublikowano 24 maja 2012 (edytowane) 2x nie :confused: Przypomnę tylko, że: "Oba obrazki (kurczaki i zebrę) łączy jedna wspólna cecha. Tylko jedna." Teraz doszedł jeszcze trzeci obrazek, ale w dalszym ciągu łączy je tylko jedna wspólna cecha. Co to może być? Edytowane 24 maja 2012 przez triboy Cytuj
triboy 984 Opublikowano 24 maja 2012 Opublikowano 24 maja 2012 Też nie 2x nie... Tylko czasem nie wpisujcie wszystkich gier na ps3 Zdjęcie - tytuł. Trzy obrazki - miejsce akcji. Cytuj
Grez 33 Opublikowano 25 maja 2012 Opublikowano 25 maja 2012 Overlord (chyba nie ma znaczenia która część ?? ) Cytuj
triboy 984 Opublikowano 25 maja 2012 Opublikowano 25 maja 2012 Absolutnie nie ma żadnego bo to nie o Overlord chodzi, ani o Saints Row 3 Piszcie może na jakiej zasadzie wybieracie gry, jaki jest wasz tok myślenia, może wtedy jakoś was nakieruję. Na chwilę obecną mam naszykowaną tylko jedną podpowiedź, rzecz w tym, że jest ona zbyt oczywista... Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 27 maja 2012 Opublikowano 27 maja 2012 (edytowane) codziennie zaglądam tu po 2-3 razy i nie wiem. chyba musisz dac wskazówkę idącą w nieco innym kierunku, bo nie ogarniamy niby widać co jest cechą wspólną tych obrazków, ale nie mogę podporządkować tego do żadnego znanego mi tytułu. edit: w bardzo naciągany sposób jeszcze do głowy przyszło mi resistance (fall of man by pasowało do obrazka ) Edytowane 27 maja 2012 przez mr_pepeush 1 Cytuj
triboy 984 Opublikowano 27 maja 2012 Opublikowano 27 maja 2012 (edytowane) Tak jak pisałem wcześniej, ta szykowana podpowiedź jest zbyt oczywista :confused: Dlatego też jestem ciekaw na jakiej zasadzie wybieracie gry. Pepe i Dark, napiszcie może dlaczego wybraliście Simpsonów i Resistance. Widzę, że chłopaków nie ma na forum, tak więc do rzeczy. Brawo Pepe, chodziło o Resistance: Fall of Man. To miała być kolejna podpowiedź: Izi, c'nie... Edytowane 27 maja 2012 przez triboy Cytuj
Square 8 706 Opublikowano 28 maja 2012 Opublikowano 28 maja 2012 Ja poproszę o wyjaśnienie dlaczego Resistance. Cytuj
triboy 984 Opublikowano 28 maja 2012 Opublikowano 28 maja 2012 Później wyjaśnię dlaczego, najpierw niech napisze Pepe, ciekaw jestem jak to wykombinował Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 28 maja 2012 Opublikowano 28 maja 2012 wpadłem na resistance szukając tytułu, w którym ludzie zajęli podrzedna rolę, czyli np ktoś przejął nad nimi władzę, bo to sugerowały 3 obrazki (indyki, zebra, lody). resistance pasowało jak ulał. pozostało skojarzyć to jeszcze z pierwszym obrazkiem: kaczyński i pis to opozycja, stanowią opór dla rządzącej partii. resistance - opór i przetrwanie. fall of man rzuciłem żartem, nie mając na myśli katastrofy smolenskiej - zeby mi nie zarzucać niepoprawnosci politycznej. bardziej chodziło mi o jarka i jego imoho upadek jako człowieka. pewnie autor myślał o czymś innym, wiec chętnie poznam jego wersję. to jak interpretacja wierszy w moim LO przed laty - ja jedno, polonistka drugie dziś dam zagadkę, ale muszę pomyśleć. Triboy, naprawdę dobry quiz. Dobra robota Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 28 maja 2012 Opublikowano 28 maja 2012 (edytowane) czekam na Triboya i jego uzasadnienie, a tymczasem coś (chyba) łatwego: enjoy :] Edytowane 28 maja 2012 przez mr_pepeush Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi