mr_pepeush 96 Opublikowano 5 lipca 2012 Opublikowano 5 lipca 2012 Where the Wild Things Are? to odpowiedź, nie pytanie 1 Cytuj
QstomPL 83 Opublikowano 5 lipca 2012 Opublikowano 5 lipca 2012 Taki głupi, bezsensowny strzał... I am alive? :< Cytuj
triboy 984 Opublikowano 5 lipca 2012 Opublikowano 5 lipca 2012 Oj tam od razu głupi Niecelny, ot co Za to Pepe wygrywa medal z ziemniaka! Brawo Ciekaw jestem jak na to wpadłeś. Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 5 lipca 2012 Opublikowano 5 lipca 2012 (edytowane) teraz wytłumaczę, ale quiz dam rano tak jak napisałeś, danie pierwszego obrazka i tylko tego było nie fair - gdyby ktoś zgadł to byłoby jak szóstka w totka ostatni obrazek dał mi taki szybki łańcuch skojarzeń, coś na zasadzie myśli spadających jedna po drugiej, a nie wyciągania kolejnych wniosków ciasteczkowy potwór wychodzący z szafy, z szafy wychodził też potwór w filmie "Potwory i Spółka" (po prostu kocham ten film i ubostwiam postać Boo ). potwory -> stwory - tym aż się zaskoczylem, bo gdybym chciał to obmyslac, to bym do tego nie dotarł "Gdzie mieszkają dzikie stwory" to tytuł filmu, który po angielsku to właśnie nasza odpowiedź (podpowiedź o ile ktoś z angielskiego jest noga ) dodam jeszcze tylko, ze przyszło mi to do głowy, pomyślałem sobie: no właśnie, miałem to obejrzeć i zapomniałem - po czym... zacząłem kombinować dalej, bo nie wiedziałem, ze jest taka gra dopiero po dłuższej chwili pomyślałem"a sprawdze czy nie wyszła gra na podstawie filmu", a jak się okazało, że tak, to miałem już pewność na 99,99% ze jest dobrze, bo zrozumiałem, dlaczego odpowiedź Igora - Man vs Wild - okresliles jako ciepło (pierwotnie myślałem, ze w podpowiedzi chodzi Ci o inną grę z przyroda w roli głównej, coś jak ostatnio chyba Tokio Jungle czy Tokio Animal wyszło...) ale bym się wkur... gdybym nie sprawdził tej gry, a potem ktoś podalby odpowiedź ;/ dobra, nudzę sorry jednak dam juz quiz. tym razem mam nadzieję ze hard. Edytowane 5 lipca 2012 przez mr_pepeush Cytuj
rajnerGT 159 Opublikowano 5 lipca 2012 Opublikowano 5 lipca 2012 Popraw link żeby pokazywało obrazek. Ratchet & Clank: All 4 One ? Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 5 lipca 2012 Opublikowano 5 lipca 2012 zła odpowiedź; musicie pokombinować i skojarzyć z czymś więcej, niż maksymą muszkieterów (przepraszam, za źle wstawioną grafikę, już poprawione; pisałem z telefonu i chyba znów coś przekręciłem przy tagach;) Cytuj
rajnerGT 159 Opublikowano 5 lipca 2012 Opublikowano 5 lipca 2012 (edytowane) Ciężka zagadka jak dla mnie. mój ostatni typ przed ewentualną podpowiedzią bo nic więcej mi nie przychodzi do głowy Swords and Soldiers Edytowane 5 lipca 2012 przez rajnerGT Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 5 lipca 2012 Opublikowano 5 lipca 2012 w grze jest sword, a trzyma go soldier, ale to nie to Cytuj
Square 8 706 Opublikowano 6 lipca 2012 Opublikowano 6 lipca 2012 God of War :ph34r: ale pewnie nie. Cytuj
Square 8 706 Opublikowano 6 lipca 2012 Opublikowano 6 lipca 2012 To jeszcze jeden strzał. Sports Champions Cytuj
rajnerGT 159 Opublikowano 6 lipca 2012 Opublikowano 6 lipca 2012 no daj podpowiedź nie bądź taki Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 6 lipca 2012 Opublikowano 6 lipca 2012 podpowiedź: szukając obrazka trzech muszkieterów, który dałem powyżej, wszędzie były obrazki tego typu: a to nie jest dobra podpowiedź i tyle Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 6 lipca 2012 Opublikowano 6 lipca 2012 (edytowane) może Trine? jest soldier, jest miecz, jest ich trójka, jest baśń (o muszkieterach) Edytowane 6 lipca 2012 przez waldusthecyc Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 6 lipca 2012 Opublikowano 6 lipca 2012 (edytowane) A jednak łatwe... WalduśTheCyc wygrywa myślę, że podpowiedź mogła być pomocna do tej gry bardzo pasuje dewiza muszkieterów "jeden za wszystkich, wszyscy za jednego" i od tego wzięła się rozkmina Edytowane 6 lipca 2012 przez mr_pepeush Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 6 lipca 2012 Opublikowano 6 lipca 2012 chyba pierwszy raz w życiu coś tu zgadłem. chętnie zadam: Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 6 lipca 2012 Opublikowano 6 lipca 2012 saints raw 3 (ewntualnie jest jeszcze jeden tytuł, ale... pamiętaj, że to muszą być gry już w sprzedaży, nie w zapowiedziach ) Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 6 lipca 2012 Opublikowano 6 lipca 2012 niet. dam Wam jeszcze trochę i później wrzucę podpowiedź. bałem się że od razu zgadniecie uffff gra jak najbardziej już istnieje Cytuj
rajnerGT 159 Opublikowano 6 lipca 2012 Opublikowano 6 lipca 2012 Skojarzyło mi się też z tym nowym Hitmanem ale to jeszcze nie wyszło c'nie? Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 6 lipca 2012 Opublikowano 6 lipca 2012 nie, nie wyszło więc to nie to. dobra dorzucam: Cytuj
rajnerGT 159 Opublikowano 6 lipca 2012 Opublikowano 6 lipca 2012 Assassin's Creed: Brotherhood - Da Vinci? 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi