Opublikowano 12 lipca 201212 l Też nie. Już ostatnia podpowiedź: z tego ostatniego obrazka można wyciągnąć cały tytuł gry.
Opublikowano 12 lipca 201212 l Albo mała zmiana, Shadow of the Colossus Edytowane 12 lipca 201212 l przez Square
Opublikowano 12 lipca 201212 l Shadow of the Colossus Square był pierwszy więc zmienię na Castlevania Lords of Shadow Edytowane 12 lipca 201212 l przez rajnerGT
Opublikowano 12 lipca 201212 l No nie wiem czy byłem pierwszy. Najpierw napisałem coś inego, ale zmieniłem. W tym samym czasie ty napisałeś SotC.
Opublikowano 12 lipca 201212 l No Square zgadłeś. Budowę wieży Babel zainicjował Nimrod. Nimrod czytany z prawej do lewej daje: Dormin. Dormin to bóstwo, do którego zwraca się główny bohater o pomoc. Ostatni obrazek wiadomo - cienie ludzi + jeden większy smoka, czyli Shadow of the Colossus. Edit: Właśnie widziałem, że Square edytował, ale to nie wiem. Jak już uznacie. Zagadka rozwiązana. Edytowane 12 lipca 201212 l przez Crying_Wolf
Opublikowano 12 lipca 201212 l Dobra widzę że napisałem kilka sekund wcześniej, ale oddaje Rajnerowi bo nie mam pomysłu i tak.
Opublikowano 12 lipca 201212 l No Square zgadłeś. Budowę wieży Babel zainicjował Nimrod. Nimrod czytany z prawej do lewej daje: Dormin. ło fak - na to bym kompletnie nie wpadł. szukałem wszędzie gry z Nimrodem a strzałkę uznałem, że on jest ten zły, stąd X-meni. ale brawo, czekam na następną
Opublikowano 12 lipca 201212 l Z tym Nimrodem/Dorminem to ktoś wrzucał kiedys tu na forum jakieś ciekawe info. Jako że Rajner gdzieś polazł to ja zadam. Poziom trudnosci HC (jak dla mnie). Edytowane 13 lipca 201212 l przez Square
Opublikowano 12 lipca 201212 l cos z efektem motyla? fraktalne coś tam? nie kojarze gry ktora ma z wtym związek, ale taka była moja pierwsza myśl heavy rain! ps w ogole te zagadki to jakiś totalny radnom skojarzeń lol Edytowane 12 lipca 201212 l przez Yano
Opublikowano 12 lipca 201212 l Nie HR. Na obrazku jest widoczna odpowiedź*. Poprawna pasuje do 3 tytulów. *nie jest to Flower
Opublikowano 12 lipca 201212 l Bayonetta - ale to by było easy, a Ty mówisz, że HC :confused: Yano, fakt trochę chłopaki za daleko lecą... od pewnego czasu to piętnuję, ale jak widać bez skutku; w ostatnim czasie nikt nie odgadł takich quizów na dalekie skojarzenia - prawidłowe odpowiedzi są efektem kolejnych podpowiedzi (odbiegających od pierwotnych wskazówek) lub zwykłego strzelania; Edytowane 12 lipca 201212 l przez mr_pepeush
Opublikowano 13 lipca 201212 l 6x nie HC, bo do odgadnięcia jest potrzebna wiedza co to za motyl. Odnośnie mojej podpowiedzi że quiz pasuje do trzech tytułów (1x retail, 2x PSS), to każda gra jest o tym samym, ale od innych twórców. W zasadzie jeszcze jeszcze jest jeden w Minisach. Ale tym sie nie sugerujcie. Dodalem obrazek, a własciwie to dwa, ktore są tak samo naprowadzające (nie, nie chodzi o popularnoć tych osób).