Skocz do zawartości

PS3 Quiz

XM.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

szukałem co to za motyl i nic to nie dało. dopiero jak podpowiedziałeś, że ten tytuł był na minis to zacząłem szukać planszówek. Niestety nie mogę zadać, jestem w trasie. Chętnie oddam temu, kto ma ochotę na ciekawą zagadkę

• Odpowiedzi 7,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

to może ja sprobuje

b6577__armored-cats-and-mice09.jpg

dla niektorych to moze byc super easy, ale może sie tez okazac dosyc trudne

EDIT PODPOWIEDŹ SŁOWNA

obiekt na zdjeciu należy dośc dosłownie kojażyć z tym co można spotkać w grze

nie jest to skojażenie w stylu "dam zjęcie filmu bo chodzi mi o COD" :P

Edytowane przez Yano
Opublikowano

naprawde wiele gier?

jaki NGS2 ma zwiazek z obiektem na zdjeciu ?

w ogole fajnie by bylo przy odpowiedziach pisać skąd dana odpowiedz wynika, jaka była scieżka skojażeń odgadującego, wtedy zadający widzi czy ludzie myślą w dobrą strone, i czy zwycięzca miał na myśli to samo skojazenie co zadający

Opublikowano (edytowane)

też nie,

i podpowiem że chodzi o konkretny gatunek i nie jest to pies

edit

no i brawo ;p

tak mysalem ze jak ktoś skojaży że skoro ja zadawalem to musi być MH bedzie proste ;)

a obrazek nawiazywal ze pomocnicy gracza to wlasnie koty ktore noszą zbroje i broń, takie na przyklad

Felyne_Fighter.jpg

Edytowane przez Yano
Opublikowano (edytowane)

ok, to w ramach zemsty za skomplikowane quizy (nie ten Yano, tylko ogólnie), ja dam swój i spróbujcie odgadnąć; coby nie było, że ściemniam, Walduś dostanie ode mnie na PW prawidłową odpowiedź do quizu, więc sorry Brachu, będziesz wyłączony ;)

Może w ogóle wprowadźmy zasadę, że w ogóle osoba, której quiz został odgadnięty dostaje odpowiedź następnego quizu? Unikniemy tego oszukiwania, o ktorym pisałem niedawno ;)

Poziom trudności: Master Ninja

bart-simpson-culo.jpg

Edytowane przez mr_pepeush
Opublikowano

nie sugerowałem, że oszukujesz, ale wcześniej była o tym dyskusja - luz ;)

zapomniałem w końcu wysłać Ci tę odpowiedź, więc niech tak zostanie, strzelaj jak masz pomysły, bo chłopaki strzelają ślepakami;

proszę o uzasadnienia dla odpowiedzi... :]

przypominam: poziom trudności, to jak przejść Quake'a tylko z rękawicą :D

Opublikowano

a więc jak to już niesie klasyczny tekst tego konkursu: obrazek trzeba z czymś skojarzyć, to coś trzeba skojarzyć z jeszcze czymś, a tam jest już obiekt z gry, którą odgadniecie w połączeniu z pierwszym obrazkiem. no banalne, nieprawdaż? :)

droczę się (choć to wyżej to prawda) ale odpowiedź podam sam wieczorem, a quiz następny zada Waldek.

pierwsze zakręty pokonał już RajnerGT - to już część drogi w rozkminianiu całości. ale może komuś sie uda! :D