waldusthecyc 4 767 Opublikowano 13 lipca 2012 Opublikowano 13 lipca 2012 szukałem co to za motyl i nic to nie dało. dopiero jak podpowiedziałeś, że ten tytuł był na minis to zacząłem szukać planszówek. Niestety nie mogę zadać, jestem w trasie. Chętnie oddam temu, kto ma ochotę na ciekawą zagadkę Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 13 lipca 2012 Opublikowano 13 lipca 2012 (edytowane) to może ja sprobuje dla niektorych to moze byc super easy, ale może sie tez okazac dosyc trudne EDIT PODPOWIEDŹ SŁOWNA obiekt na zdjeciu należy dośc dosłownie kojażyć z tym co można spotkać w grze nie jest to skojażenie w stylu "dam zjęcie filmu bo chodzi mi o COD" Edytowane 13 lipca 2012 przez Yano Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 13 lipca 2012 Opublikowano 13 lipca 2012 to może być wieeeeeele gier... proponuję uściślić jeszcze jednym obrazkiem, bo teraz zmuszasz do strzelania NGS2 chociażby i to pierwszy typ Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 13 lipca 2012 Opublikowano 13 lipca 2012 naprawde wiele gier? jaki NGS2 ma zwiazek z obiektem na zdjeciu ? w ogole fajnie by bylo przy odpowiedziach pisać skąd dana odpowiedz wynika, jaka była scieżka skojażeń odgadującego, wtedy zadający widzi czy ludzie myślą w dobrą strone, i czy zwycięzca miał na myśli to samo skojazenie co zadający Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 13 lipca 2012 Opublikowano 13 lipca 2012 oczywiście... można podać gry, w których występują opancerzone zwierzaki a w NGS2? pieski na najwyższych poziomach trudności miały taki niebiesko-fioletowy pancerz; kolejny strzał to może być np. Dark Souls Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 13 lipca 2012 Opublikowano 13 lipca 2012 proste - Monster Hunter. Bo to monster a zagadkę zadaje Yano. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 13 lipca 2012 Opublikowano 13 lipca 2012 (edytowane) też nie, i podpowiem że chodzi o konkretny gatunek i nie jest to pies edit no i brawo ;p tak mysalem ze jak ktoś skojaży że skoro ja zadawalem to musi być MH bedzie proste a obrazek nawiazywal ze pomocnicy gracza to wlasnie koty ktore noszą zbroje i broń, takie na przyklad Edytowane 13 lipca 2012 przez Yano Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 13 lipca 2012 Opublikowano 13 lipca 2012 hehe to było jasne. U mnie nic się nie zmieniło nadal jestem w trasie to może pepeush coś zada? Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 13 lipca 2012 Opublikowano 13 lipca 2012 (edytowane) ok, to w ramach zemsty za skomplikowane quizy (nie ten Yano, tylko ogólnie), ja dam swój i spróbujcie odgadnąć; coby nie było, że ściemniam, Walduś dostanie ode mnie na PW prawidłową odpowiedź do quizu, więc sorry Brachu, będziesz wyłączony Może w ogóle wprowadźmy zasadę, że w ogóle osoba, której quiz został odgadnięty dostaje odpowiedź następnego quizu? Unikniemy tego oszukiwania, o ktorym pisałem niedawno Poziom trudności: Master Ninja Edytowane 13 lipca 2012 przez mr_pepeush Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 13 lipca 2012 Opublikowano 13 lipca 2012 (edytowane) nie nie nie... DN to dopiero drugi stopień tej zagadki... Później wytłumaczę o co chodzi. Ale faktycznie, idziesz (chyba) dobrym tropem... Jeszcze 2 zakręty i 3 wzniesienia, a będziesz w domu Edytowane 13 lipca 2012 przez mr_pepeush Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 13 lipca 2012 Opublikowano 13 lipca 2012 ej ale ja nic nie oszukuję dobra to tylko sobie przeglądam (temat i PW) Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 13 lipca 2012 Opublikowano 13 lipca 2012 (edytowane) Rapala Pro Bass Fishing skojazenie na zasadzie tego z COD ;p Edytowane 13 lipca 2012 przez Yano Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 13 lipca 2012 Opublikowano 13 lipca 2012 nie sugerowałem, że oszukujesz, ale wcześniej była o tym dyskusja - luz zapomniałem w końcu wysłać Ci tę odpowiedź, więc niech tak zostanie, strzelaj jak masz pomysły, bo chłopaki strzelają ślepakami; proszę o uzasadnienia dla odpowiedzi... :] przypominam: poziom trudności, to jak przejść Quake'a tylko z rękawicą Cytuj
rajnerGT 159 Opublikowano 13 lipca 2012 Opublikowano 13 lipca 2012 skoro poziom trudności taki wysoki to może daj podpowiedź co byśmy nie błądzili zbyt dużo Cytuj
Igor67 142 Opublikowano 13 lipca 2012 Opublikowano 13 lipca 2012 Pokonaj za nas pierwszy zakręt i jedno wzniesienie Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 13 lipca 2012 Opublikowano 13 lipca 2012 a więc jak to już niesie klasyczny tekst tego konkursu: obrazek trzeba z czymś skojarzyć, to coś trzeba skojarzyć z jeszcze czymś, a tam jest już obiekt z gry, którą odgadniecie w połączeniu z pierwszym obrazkiem. no banalne, nieprawdaż? droczę się (choć to wyżej to prawda) ale odpowiedź podam sam wieczorem, a quiz następny zada Waldek. pierwsze zakręty pokonał już RajnerGT - to już część drogi w rozkminianiu całości. ale może komuś sie uda! Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 13 lipca 2012 Opublikowano 13 lipca 2012 domyślam się, skąd ten pomysł (i to bardzo ciekawa intepretacja) ale to nie to (cholera, ile fajnych quizow przychodzi do głowy jak rzucacie swoimi pomysłami...) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi