Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 7,8 tys.
  • Wyświetleń 366,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• nie, to nie jest gra o zwierzetach to jest zagadka na skojażenia ;p

• Josh winner ! Zadajesz.

• mr_pepeush
    mr_pepeush

ja się poddaję, bo zwariuję... 3 osoby pisały o Naughty Dog, ale NIKT z nich, nie podał tego jako odpowiedź! Piszę, że to najprostsze z możliwych zadanie, daję "double facepalm" bo drugi raz pada ND,

Opublikowano

Odpowiedź na quiz, Dead Island. W grze występuje zarówno kościół, jak i piękne widoczki ;)

Opublikowano

Nikt nie "zgadł" : D

Podpowiedź była by w pewnym sensie też pytaniem do was, bo nie jestem pewien czy ta gra może w tym quizie wystąpić...

Uznajcie to za podpowiedź : p

Opublikowano

Chciałem jeszcze napisać Flower, ale biorąc twoją podpowiedź to raczej źle.

Opublikowano

No właśnie też nie wiem o co chodzi z tym pytaniem.

Opublikowano

Nie wiem czy mogę wstawić tę grę, bo ona nie wyszła na PS3, że tak powiem "bezpośrednio"

Opublikowano

Czyli że wyszła na PSX/PS2 ? Jak tak to trochę przegięcie.

Opublikowano

Ok, to teraz to już mega podpowiedź, bo nie byłem do końca pewny czy mogę tak robić to potraktujmy tę zagadkę jako takie powtórzenie reguł.

Tak ta gra wyszła na PSX/PS2, ale jest dostępna na PS3 w PSS

Opublikowano

Tak.

Zdjęcia to kościół aeris w slumsach. Nic specjalnego, miało być odgadnięte w ciągu kilku minut : p

Czyli można takie gry wrzucać czy nie?

Takie, które wyszły wcześniej na psx bądź na ps2 ale są wydane poprzez sieć też na ps3

Opublikowano

Od razu powiem że nie można, od tego są quizy w działach PSX/PS2.

Opublikowano

na zdjęciu jest Lorenzo Lamas ostatnio znany z... Mody na sukces! (to nie żart, naprawdę tam gra... a przynajmniej grał).

Darkness 2 (Jackie kojarzył mi się z Lorenzo jak grałem ;))

Opublikowano

Saints Row 2?

Opublikowano

Triboy zadaje. Na zdjęciu jest Lorenzo Lamas czyli Reno Raines z serialu Renegat.

No i Pepe ma rację odnośnie jego występu w Modzie na Sukces (oglądałem to kiedyś).