Opublikowano 14 lipca 201212 l mialem na myśli głównych bohaterów. co do tego więzienia pewności nie miałem, ale tak mi sie wydawało - obejrzałem całość
Opublikowano 14 lipca 201212 l Odpowiedź na quiz, Dead Island. W grze występuje zarówno kościół, jak i piękne widoczki
Opublikowano 14 lipca 201212 l Uncharted 2. Sully zabrał dziwkę do kościoła, a w grze są ładne widoki. Jestem na 99% pewien, że nie zgadłem.
Opublikowano 14 lipca 201212 l Nikt nie "zgadł" : D Podpowiedź była by w pewnym sensie też pytaniem do was, bo nie jestem pewien czy ta gra może w tym quizie wystąpić... Uznajcie to za podpowiedź : p
Opublikowano 14 lipca 201212 l Chciałem jeszcze napisać Flower, ale biorąc twoją podpowiedź to raczej źle.
Opublikowano 14 lipca 201212 l Nie wiem czy mogę wstawić tę grę, bo ona nie wyszła na PS3, że tak powiem "bezpośrednio"
Opublikowano 14 lipca 201212 l Ok, to teraz to już mega podpowiedź, bo nie byłem do końca pewny czy mogę tak robić to potraktujmy tę zagadkę jako takie powtórzenie reguł. Tak ta gra wyszła na PSX/PS2, ale jest dostępna na PS3 w PSS
Opublikowano 14 lipca 201212 l Tak. Zdjęcia to kościół aeris w slumsach. Nic specjalnego, miało być odgadnięte w ciągu kilku minut : p Czyli można takie gry wrzucać czy nie? Takie, które wyszły wcześniej na psx bądź na ps2 ale są wydane poprzez sieć też na ps3
Opublikowano 15 lipca 201212 l na zdjęciu jest Lorenzo Lamas ostatnio znany z... Mody na sukces! (to nie żart, naprawdę tam gra... a przynajmniej grał). Darkness 2 (Jackie kojarzył mi się z Lorenzo jak grałem )
Opublikowano 15 lipca 201212 l GTA IV: The Lost and Damned? Edytowane 15 lipca 201212 l przez SzczurekPB
Opublikowano 15 lipca 201212 l Triboy zadaje. Na zdjęciu jest Lorenzo Lamas czyli Reno Raines z serialu Renegat. No i Pepe ma rację odnośnie jego występu w Modzie na Sukces (oglądałem to kiedyś).