Opublikowano 16 lipca 201212 l No i brawo! w koncu a co do pierwszego obrazka, to jest STEREOGRAM, dlatego polecalem patrzec glebiej, ew inaczej (jedna z technik zobaczenia ukrytego obrazu, patrzec za monitor, ew zezowac, polecam sprawdzic na tym co ja zapodalem, kropki beda w 3D wlasnie). Drugi obrazek tez bezblednie rozgryziony, specjalnie dalem to logo zamiast jakiegos zwyklego obrazka z gry zeby nie bylo za prosto a Batman, to wiadomo, o to chodzilo Zadajesz Triboy
Opublikowano 16 lipca 201212 l (pipi)... ja już po dziesięciu minutach wpatrywania się dostałem oczopląsu Za bogatą mam wyobraźnię żeby zobaczyć kropki w kropkach.
Opublikowano 16 lipca 201212 l ja pierdziu... po raz kolejny coś tak banalnego i nikt nie wie o co chodzi, bo uznaje to za zbyt łatwe; zobaczycie - dojdziemy do momentu, gdy ktoś wlepi Kratosa i nikt nie poda GoW
Opublikowano 16 lipca 201212 l Prawda jest taka, że gdyby nie podpowiedź odnośnie "EA Sport...", to pewnikiem bym nie zgadł. A tak, to poszło jak z płatka Oki, lecim: Przepraszam, że takie mało wyszukane, ale chyba chwilo powinniśmy przystopować z mega zakręconymi zagadkami. Obiecuję jednak, że następną zadam z gatunku Hard to the Core
Opublikowano 17 lipca 201212 l Heh, a 3D Dot Game chciałem dać na początku, ale to logo EA mi nie pasowało
Opublikowano 17 lipca 201212 l rocksmith Ekhm... Co do rozkmin to wszystkie odpowiedzi bez wyjaśnienia będą kasowane. Później postaram się zedytować pierwszy post i powypisuje jakieś zasady. Tak, zgadłeś Mówiłem, że izi na maksa...
Opublikowano 17 lipca 201212 l cholera, przepraszam... bylo to tak oczywiste, ze zapomnialem, a rozkminialem nad takimi quizami, bo wypadają z nich osoby bez znajomości angielskiego kamień na pierwszym obrazku, z angielskiego "rock" na drugim obrazku jest agent Smith z Matrixa rock + smith jest rozwiązaniem quizu OK, to ode mnie: Edytowane 17 lipca 201212 l przez mr_pepeush
Opublikowano 17 lipca 201212 l Splatterhouse ? Willa = dom czyli house a basen za domem skojarzył mi się z pluskaniem i wyszłą odpowiedź.
Opublikowano 17 lipca 201212 l Oki to w takim razie prosto z mostu. The Sims 3 - bo to jest na obrazku.
Opublikowano 17 lipca 201212 l Call of Duty Modern Warfare 2? nie gralem w te czesc(ostatni w jaka gralem to CoD 2, zadnego z MW nie gralem nawet ani nowszych ) ale wydaje mi sie ze tam wystepowalo miejsce na fotce powyzej czyli Rio de Janeiro
Opublikowano 17 lipca 201212 l mi zawsze Panau kojarzyło sie z jakiąś południowoamerykańską republiką bananową, zatem: Just Cause 2 (tym bardziej że widoczek idealnie pasuje)
Opublikowano 17 lipca 201212 l God of war ? Pomnik Jezusa - God. Rio jak wiadomo, fawele, narkotyki, wojny z policją - war.
Opublikowano 17 lipca 201212 l Heh, za bardzo pokombinowałeś Odpowiedź macie na obrazku. To jest naprawdę łatwe.
Opublikowano 17 lipca 201212 l na zdjęciu jest miasto, więc może Batman: Arkham City? Mam też jeszcze jeden typ zwiazany z miastem ale nie bede 2 na raz dawac