Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 7,8 tys.
  • Wyświetleń 366,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• nie, to nie jest gra o zwierzetach to jest zagadka na skojażenia ;p

• Josh winner ! Zadajesz.

• mr_pepeush
    mr_pepeush

ja się poddaję, bo zwariuję... 3 osoby pisały o Naughty Dog, ale NIKT z nich, nie podał tego jako odpowiedź! Piszę, że to najprostsze z możliwych zadanie, daję "double facepalm" bo drugi raz pada ND,

Opublikowano

Żebyś Ty wiedział do ilu tytułów ja przyporządkowałem ten "dzień świstaka"... o to Ci chodziło! Potem (pipi)s w głowę i pomyślałem, że pewnie na tym Ci zależało, żeby szukać nie tam gdzie trzeba ;)

mam kilka pomysłów, ale cały czas się zastanawiam, czy nie będą zbyt hardcorowe, bo wszedłbym "głęboko" w tytuł konkretny i szansę na odpowiedź mieliby tylko ci, którzy grali... inne pomysły mimo, że każdy zna to "coś" doskonale, może być zbyt pierdołowate, by w miarę szybko skumać o co chodzi bez strzelania do tysiąca odpowiedzi... póki co, idę raczej w medium:

dog-fuck-tiger.jpg

a harda jeszcze przemyślę i może przy następnej okazji ;)

Edytowane przez mr_pepeush

Opublikowano

Saint's Row: The Third - Po prostu obrazek tak samo postrzelony jak gra (dildosy, przebrania zwierząt, i wszechobecny seks).

Opublikowano

A ja stawiam na Tokyo Jungle. Nie wiem po prostu tak mi się skojarzyło.

Opublikowano

Leisure Suit Larry: Box Office Bust. Dlaczego? Ano dlatego, że Larry to największy yebaka cyfrowego świata i takiej okazji by nie przepuścił ;)

Edytowane przez triboy

Opublikowano

Cane & Lynch 2: Dog days? obrazek po(pipi)y jak jeden z bohaterow gry, a i pies w tytule ;)

Opublikowano

moze chodzi nie o Saint's Row 3 tylko o 2? :P chociaz nie sadze zebys sie czepial o numerek... wiec moze.... nie naughty dog a...

Naughty Bear?

Opublikowano

Nie potrafię zaskoczyć coś.

Tiger Woods PGA Tour xx ?

Opublikowano

Chociaż gra jeszcze nie wyszła to może Watch Dogs?

Opublikowano

moze chodzi nie o Saint's Row 3 tylko o 2? :P chociaz nie sadze zebys sie czepial o numerek... wiec moze.... nie naughty dog a...

Naughty Bear?

602018_m.jpg

niech to będzie podpowiedź

Opublikowano

ostatni raz sie osmieszam :

Walking Dead

:potter:

(ten pies jest praktycznie trupem, if you know what I mean ;) )