Opublikowano 18 lipca 201212 l Żebyś Ty wiedział do ilu tytułów ja przyporządkowałem ten "dzień świstaka"... o to Ci chodziło! Potem (pipi)s w głowę i pomyślałem, że pewnie na tym Ci zależało, żeby szukać nie tam gdzie trzeba mam kilka pomysłów, ale cały czas się zastanawiam, czy nie będą zbyt hardcorowe, bo wszedłbym "głęboko" w tytuł konkretny i szansę na odpowiedź mieliby tylko ci, którzy grali... inne pomysły mimo, że każdy zna to "coś" doskonale, może być zbyt pierdołowate, by w miarę szybko skumać o co chodzi bez strzelania do tysiąca odpowiedzi... póki co, idę raczej w medium: a harda jeszcze przemyślę i może przy następnej okazji Edytowane 18 lipca 201212 l przez mr_pepeush
Opublikowano 18 lipca 201212 l Saint's Row: The Third - Po prostu obrazek tak samo postrzelony jak gra (dildosy, przebrania zwierząt, i wszechobecny seks).
Opublikowano 18 lipca 201212 l A ja stawiam na Tokyo Jungle. Nie wiem po prostu tak mi się skojarzyło.
Opublikowano 18 lipca 201212 l Leisure Suit Larry: Box Office Bust. Dlaczego? Ano dlatego, że Larry to największy yebaka cyfrowego świata i takiej okazji by nie przepuścił Edytowane 18 lipca 201212 l przez triboy
Opublikowano 19 lipca 201212 l proste - najłatwiejsze... tym bardziej, że już ktoś przeszedł po prawidłowej odpowiedzi...
Opublikowano 19 lipca 201212 l Cane & Lynch 2: Dog days? obrazek po(pipi)y jak jeden z bohaterow gry, a i pies w tytule
Opublikowano 19 lipca 201212 l ej no... przeciez już napisałem, że ktoś podeptał prawidłową odpowiedź... NAJPROSTSZE z możliwych rozwiązań!
Opublikowano 19 lipca 201212 l moze chodzi nie o Saint's Row 3 tylko o 2? chociaz nie sadze zebys sie czepial o numerek... wiec moze.... nie naughty dog a... Naughty Bear?
Opublikowano 19 lipca 201212 l poddaję się... EDIT: (Square też nie) Edytowane 19 lipca 201212 l przez mr_pepeush
Opublikowano 19 lipca 201212 l moze chodzi nie o Saint's Row 3 tylko o 2? chociaz nie sadze zebys sie czepial o numerek... wiec moze.... nie naughty dog a... Naughty Bear? niech to będzie podpowiedź
Opublikowano 19 lipca 201212 l ostatni raz sie osmieszam : Walking Dead :potter: (ten pies jest praktycznie trupem, if you know what I mean )