rajnerGT 159 Opublikowano 19 lipca 2012 Opublikowano 19 lipca 2012 Where The Wild Things Are? Skojarzenie chyba oczywiste Cytuj
Igor67 142 Opublikowano 19 lipca 2012 Opublikowano 19 lipca 2012 (edytowane) yy jak and dexter hd? (bo naughty dog) Edytowane 19 lipca 2012 przez Igor67 Cytuj
triboy 984 Opublikowano 19 lipca 2012 Opublikowano 19 lipca 2012 EyePet Bo na zdjęciu widać, że mamy zwierzaki na oku Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 20 lipca 2012 Opublikowano 20 lipca 2012 ja się poddaję, bo zwariuję... 3 osoby pisały o Naughty Dog, ale NIKT z nich, nie podał tego jako odpowiedź! Piszę, że to najprostsze z możliwych zadanie, daję "double facepalm" bo drugi raz pada ND, ale nie jako odpowiedź. Teraz znów gra od ND! Naughty Dog jest odpowiedzią! Niech zada "ktopierwszytenlepszy". 3 Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 20 lipca 2012 Opublikowano 20 lipca 2012 pepusz ale nie ma gry o nazwie Naughty Dog na PS3. Chyba, że się nie znam. Nie mieliśmy szans Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 20 lipca 2012 Opublikowano 20 lipca 2012 ale tutaj dajemy wszystko co jest związane z ps3 - nie tylko gry. w quizie dopiero co był jailbreak, był już trailer "Michael" i był sixaxis. Cytuj
Farmer 3 281 Opublikowano 20 lipca 2012 Opublikowano 20 lipca 2012 Dobra się już nie czepiamy. Zagadka prosta jak sądzę. Cytuj
Square 8 706 Opublikowano 20 lipca 2012 Opublikowano 20 lipca 2012 Pepe, wina jest trochę po twojej stronie bo napisałeś że jest to bardzo proste. Jakbyś napisał hard to kilka osób by pewnie zaskoczyło, że nie chodzi o grę. Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 20 lipca 2012 Opublikowano 20 lipca 2012 Square, Ty tak serio, czy z ironią, bo nie kumam? Quiz był mega prosty, od razu padło Naughty Dog, tyle, że nie w kontekście odpowiedzi. Chyba przypadkiem udało mi się zrobić "kontrowersyjny" quiz, na miarę Twojego, dotyczącego "Michael'a" (ostrzegam, że mam jeszcze kilka takich w zanadrzu ) Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 20 lipca 2012 Opublikowano 20 lipca 2012 pepeush tyle bylo gadania o tym zeby nie dawac po(pipi)anych quizów i znowu dajesz, mimo ze sam na to marudziles jak ma byc uber easy i jest pies (pipi)aka to pisz że "kategoria: nie gra" to bedzie easy. a jak tego nie podajesz to jest znowu zagadka w stylu daje fotke człowieka który spaceruje ulicą bo mam na myśli firme insomniac, w końcu facet na zdjeciu nie śpi, co w "oczywisty sposób" kojaży się z nazwą firmy Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 20 lipca 2012 Opublikowano 20 lipca 2012 poniosło Cię... to jest quiz ps3. nie "Quiz gier ps3" a "Quiz PS3". Nie chodzi o to, że quiz był trudny, tylko każdy galopuje już daleko wprzód, a zostawia najbardziej oczywiste odpowiedzi. Po co niby miałem pisać, że jest "hard", albo "to nie gra"? Może w tej konkretnej sytuacji powinienem napisać, że "to developer tworzący tylko na potrzeby konsoli PS3, mający na swoim koncie mnóstwo hitów"? Może jeszcze wymienić te hity? Ja narzekałem na dłuuuuuuuugie skojarzenia, przechodzące przez kilka rzeczy. Tutaj psiak dupcy tygrysa, wszyscy pomyśleli "a to niegrzeczny piesek..." więc pewnie Uncharted albo Jak&Daxter. Ale podać Naughty Dog nikt nie chciał... Moja wina, że zdeptano prawidłową odpowiedź? Wymogi quizu są takie, by jego tematem było coś związane z PS3. Zrezygnowałem z "Havoc'a" tylko dlatego, że hula też na innych platformach. A miałem też w domyśle Cry Engine... Ale skoro podajemy gry multiplatformowe, to może i na silniki też się rzucę jednak... Dopiero teraz pomyślałem o tym w ten sposób. Nie wiem o co całe oburzenie. Sprawa prosta, banalna wręcz, czepiacie się tak samo, jak czepiano się Square'a za ten quiz z Michael'em (znów do tego wracam). Zamiast tracić siły na marudzenie, rozwiążcie taki quiz hard - daje sporo frajdy... Tymczasem: Podawajcie uzasadnienia do tytułów - jak doszliście do odpowiedzi!? Cytuj
rajnerGT 159 Opublikowano 20 lipca 2012 Opublikowano 20 lipca 2012 Quizy nie dotyczące gier pojawiają się tak rzadko, że wszyscy skupiają się na tytułach gier. Po tylu złych odpowiedziach mogłeś po prostu podpowiedzieć, że nie chodzi o grę i tyle. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 20 lipca 2012 Opublikowano 20 lipca 2012 ja sie tylko dziwie że w sytuacji gdy ogormna wiekszosc quizów dotyczy gier ty sie dziwisz że ludzie podawali tytuły gier a nie nazwe firmy i jeszcze te facepalmy 1 Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 20 lipca 2012 Opublikowano 20 lipca 2012 Wszyscy przesadzacie... To jest tylko zabawa i nie gramy tutaj o życie i pieniądze. Sam się ze swojej głupoty śmiałem, bo odpowiedź była oczywista ale jak inni myślałem tylko o grach. Zamiast się dalej spinać lepiej zapomnijcie o tym i odgadnijcie następną zagadkę. -.- Cytuj
Square 8 706 Opublikowano 20 lipca 2012 Opublikowano 20 lipca 2012 Burnout Paradise bo był tam dokładnie taki motorek. No podobny. Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 20 lipca 2012 Opublikowano 20 lipca 2012 Albo Dead Rising 2? Główny bohater przecie na motorach różne fikołki wyrabiał... Cytuj
triboy 984 Opublikowano 20 lipca 2012 Opublikowano 20 lipca 2012 Dobra się już nie czepiamy. Zagadka prosta jak sądzę. Jeżeli to MGS4, to faktycznie prosta No, kto jeździł na takim motocyklu? No? Kto grał i nie pamięta? 1 Cytuj
Farmer 3 281 Opublikowano 20 lipca 2012 Opublikowano 20 lipca 2012 Brawo Triboy, jak zwykle wpadasz, odpowiadasz i roz*ierdalasz show :blum1: To MGS4, a na motorku jeździła oczywiście największa seks-bomba tej generacji (choć już trochę wiekowa), czyli EVA. Drugą podpowiedzią miał być Mauser C96 (broń której używała) a gdyby i wtedy nikt nie odgadł chciałem dać obraz ewy, czyli pierwszej kobiety wg Pisma Św. No ale jak zwykle Triboy zepsuł konkurs hłe hłe. Zadajesz Trib. 1 Cytuj
triboy 984 Opublikowano 20 lipca 2012 Opublikowano 20 lipca 2012 Sorka, samo tak wyszło... Na swoją obronę mam to, że nie zawsze psuję zabawę, z psiakiem nie zgadłem A swoją drogą, to Pepe nieźle wykombinowałeś Oki, lecimy z moją: Nie będę podawał stopnia trudności, sami oceńcie Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 20 lipca 2012 Opublikowano 20 lipca 2012 (edytowane) Angry Birds edit: tak poprawiam innych, a sam zapominam... Angry Birds, bo najpierw wyszło na Apple; kiwi - ptak; kiwi - owoc, który chyba można było znaleźć w grze Edytowane 20 lipca 2012 przez mr_pepeush Cytuj
Farmer 3 281 Opublikowano 21 lipca 2012 Opublikowano 21 lipca 2012 Red Dead Redemption. Red - czerwona strzałka, Dead - martwy ptak. No i w samej grze mogliśmy patroszyć zwierzynę. Cytuj
triboy 984 Opublikowano 21 lipca 2012 Opublikowano 21 lipca 2012 (edytowane) Brawo Pepe&Farmer, kombinujcie, kombinujcie, bo na razie nie zgadliście A odpowiedźi Lionela nie uznajemy, gdyż nie podał żadnego uzasadnienia, o Edytowane 21 lipca 2012 przez triboy Cytuj
Square 8 706 Opublikowano 21 lipca 2012 Opublikowano 21 lipca 2012 R.U.S.E. ? Wywnioskowane na podstawie drugiego obrazka. Na okładce gry jest podpis pod tytułem The Art of Deception / Don't Believe What You See Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 21 lipca 2012 Opublikowano 21 lipca 2012 a mi pierwszy obrazek sugeruje ze to gra ktora spowodowała spadek akcji appla, ale nie wiem w jakiej grze można było golić i obcinać ptaka ewentualnie jakiś crash np crash of the titans, bo crash zbierał jabłka, a po przejeciu marki przez inna firme stoczył sie (strałka) a golenie kiwi to nie wiem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi