Homer S 197 Opublikowano 24 lipca 2012 Opublikowano 24 lipca 2012 Czuje się jak podczas oglądania serialu Lost. Z odcinka na odcinek rozumiałem coraz mniej, mniej, mniej aż w końcu zrobili wodę z mojego mózgu. oO Cytuj
triboy 984 Opublikowano 24 lipca 2012 Opublikowano 24 lipca 2012 Ej no, raz na jakiś czas możemy zagrać w coś trudniejszego Powtórzę, bo zrobiłem edycję. Kolejność zdjęć, obrazków, tekstu, nie jest przypadkowa. Cytuj
Farmer 3 281 Opublikowano 24 lipca 2012 Opublikowano 24 lipca 2012 Pirx, cebula, Pirx, cebula, Pirx, koszykarz.... Aaaa.... idę na klopa bo tam jest najlepsza atmosfera na medytację. Wracam za 1kg mniej. Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 24 lipca 2012 Opublikowano 24 lipca 2012 Lost przy tym to dobranocka... to jest pokręcone jak "Inland Empire" Lyncha. Mamy tu spadek, owocoptaka, czarnoskórego koszykarza, ferrari na sniegu, calineczkę, kapitana SF, cebulę, "krytykosatyrę" i mam czcić ojca swego (matkę z reszt też...), a do tego szyfry. Chciałem zamieścić "Mózg roz(pipi)any" ale to lepiej wyraża mój stan... Cytuj
triboy 984 Opublikowano 24 lipca 2012 Opublikowano 24 lipca 2012 Ha! Wiem w czym rzecz. Patrzycie na wszystko jednocześnie, a spróbujcie tak: Podpowiedź -> koszykarz+autko -> ptak kiwi -> i powinniście już wiedzieć Cytuj
QstomPL 83 Opublikowano 24 lipca 2012 Opublikowano 24 lipca 2012 Buzz quiz tv, bo jest to posrane i leci totalny random xd Cytuj
rajnerGT 159 Opublikowano 24 lipca 2012 Opublikowano 24 lipca 2012 (edytowane) po tych wszystkich podpowiedziach to ja już kompletnie nie wiem o co w tym biega :ph34r: Edytowane 24 lipca 2012 przez rajnerGT Cytuj
triboy 984 Opublikowano 24 lipca 2012 Opublikowano 24 lipca 2012 (edytowane) Nie Qstom, to nie Buzz. Mój błąd, dodałem "+" do podpowiedzi, a dokładniej do dekalogu. I ostatnia podpowiedź na dzisiaj: Wszystkie pięć elementów podpowiedzi łączy jedna wspólna cecha. Jak już ją odnajdziecie, użyjcie Rot13, następnie koszykarz i autko. A jak nie będziecie chcieli zgadywać, to napiszę o jaką grę mi chodzi i na jakiej zasadzie dodawałem podpowiedzi Edytowane 24 lipca 2012 przez triboy Cytuj
Square 8 706 Opublikowano 24 lipca 2012 Opublikowano 24 lipca 2012 Lepsze pomysły mi przychodziły do głowy przed podpowiedzią. Teraz to po prostu pustka. Cytuj
Farmer 3 281 Opublikowano 24 lipca 2012 Opublikowano 24 lipca 2012 Ace Combat. Strzałka to lot ( w górę, w dół), kiwi to ptak czyli lata, koszykarz to człowiek, ferarri to maszyna, człowiek + maszyna + ptak to pilot samolotu i pier*olę rota13. A teraz idę spać... Cytuj
Square 8 706 Opublikowano 25 lipca 2012 Opublikowano 25 lipca 2012 (edytowane) Tri, jedyne co zrobiłeś ostatnim postem to tylko utrudniłeś zagadkę. Zamiast podpowiedzi wrzuciłeś drugi quiz. Po jego rozwiązaniu nie uzyskujemy tytułu tylko możemy zacząć rozkminiać ten poprzedni. Proponuje aby zamiast podawania odpowiedzi końcowej naprowadził w jaśniejszy sposób do koszykarza i auta. Edytowane 25 lipca 2012 przez Square Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 25 lipca 2012 Opublikowano 25 lipca 2012 a ja błagam o odpowiedź. albo obrazek z gry... Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 25 lipca 2012 Opublikowano 25 lipca 2012 Wszystkie pięć elementów podpowiedzi łączy jedna wspólna cecha. Jak już ją odnajdziecie, użyjcie Rot13, następnie koszykarz i autko. Ta, może jeszcze metro mamy rozbudować w Warszawie? Może daj jakąś podpowiedź, która będzie bezpośrednio nawiązywała do tytułu, bo tak to będziemy to zgadywać ruski rok... Prix, cebula (dosyć dorodna zresztą), jakiś wierszyk. No i jeszcze jakaś laleczka, która klimatem mi się kojarzy jedynie z Bioshockiem... Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 25 lipca 2012 Opublikowano 25 lipca 2012 (edytowane) z żalem stwierdzam, że Yano mnie uprzedził w udzieleniu odpowiedzi... :confused: Tri, sam widzisz, że tutaj nikt nie klei Twojego toku rozumowania i nic z tego nie będzie. Zamiast wstrzymywać zabawę albo podaj odpowiedź, albo zupełnie nową podpowiedź, byle jakąś sensowną i niekoniecznie zaszyfrowaną rot'em. [EDIT:] i zapomnij o koszykarzach, ferrari, cebuli i dekalogu; a o rot13 zapomnij zdecydowanie! wygrałeś, a teraz daj nową rozkminę! Edytowane 25 lipca 2012 przez mr_pepeush Cytuj
triboy 984 Opublikowano 25 lipca 2012 Opublikowano 25 lipca 2012 Wiecie co, był dym jak Grzesiek dał trybunę i gazety, był dym jak pojawiła się łopata, na psa też były narzekania. Może najlepiej dawać proste quizy, o np taki: - bez "P" 1,2,3,4,...,6 I jak? Lepiej? Nic nie trzeba naprowadzać, nie trzeba pokazywać palcem, nawet nie trzeba się zbytnio zastanawiać Zróbmy więc tak, o tamtym quizie zapominamy, kto odgadnie obecny, ten zadaje. Odpowiedzi nie zdradzę, będziecie żyć w niewiedzy 1 Cytuj
triboy 984 Opublikowano 25 lipca 2012 Opublikowano 25 lipca 2012 Resident Evil 5 Niestety odpowiedzi nie uznajemy, nie podałeś żadnego uzasadnienia... Kto następny? Kurczę, chyba dałem zbyt trudny... Cytuj
Square 8 706 Opublikowano 25 lipca 2012 Opublikowano 25 lipca 2012 No to zadaje Zagadka. Podpowiedź do drugiego obrazka. Podpowiedź do podpowiedzi. "O, cześć wam panowie, magnaci..." ur. 2 VI 1925 i jeszcze to: Rot13 Cytuj
triboy 984 Opublikowano 25 lipca 2012 Opublikowano 25 lipca 2012 Czy chodzi o Lair? Strzałka - smok lata w górę i w dół. Kiwi - owoc, pożywienie, smok musi przecież coś jeść. Koszykarz - to pewnie chodzi o kierującego smokiem, albo o to, że smok jest szybki i zwinny. Auto - jak wyżej, smok jest szybki. Nie rozgryzłem jeszcze tej ostatniej części... Cytuj
QstomPL 83 Opublikowano 25 lipca 2012 Opublikowano 25 lipca 2012 Powiem wam, że to co się tutaj dzieje to niezła psychodelia xD Cytuj
Square 8 706 Opublikowano 25 lipca 2012 Opublikowano 25 lipca 2012 Dobra żarty na bok i jedziemy. Cytuj
MEVEK 3 614 Opublikowano 25 lipca 2012 Opublikowano 25 lipca 2012 (edytowane) Czy chodzi o Lair? niestety Grześ cie przekombinował i sie wygadałeś zgadłem? ------------------------------------------------- kosmos wskazuje na dead space ? Edytowane 25 lipca 2012 przez 4 mE Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 25 lipca 2012 Opublikowano 25 lipca 2012 (edytowane) kojazy mi sie z tym, bo jazda na desce jak w tonym, tylko ze w kosmicznych klimatach, w dodatku screen ze starego tonego sugeruje odgrzewanego kotlea z psx swoja droga gralem w ta gre xD nie wiem czemu bo byla dosyc nędzna ale keidys sie gralo we wszystko ;p o ile pamietam kupilem ją w empiku za 9zł w promocji xD Edytowane 25 lipca 2012 przez Yano Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi