Square 8 706 Opublikowano 25 lipca 2012 Opublikowano 25 lipca 2012 2x nie. Yano bylo mowa że nie zadajemy gier, które nie wyszły na PS3. Wliczają się w to wszystkie gry z PSX i PS2 dostępne w PSS (wyjątki to kolekcje HD). Cytuj
MEVEK 3 614 Opublikowano 25 lipca 2012 Opublikowano 25 lipca 2012 (edytowane) WIPEOUT HD ? skatepark to hopy i rampy - ulice/trasy z Wipka bardziej przypominają niekonczaca sie rampę, aniżeli drogę. kosmos - statki kosmiczne Edytowane 25 lipca 2012 przez 4 mE Cytuj
Square 8 706 Opublikowano 25 lipca 2012 Opublikowano 25 lipca 2012 Hehe, też nie. To jest łatwiejsze niż się wydaje, ale przypuszczam że tu na forum nikt w to nie grał (ja też nie ) Cytuj
RajuPL 129 Opublikowano 25 lipca 2012 Opublikowano 25 lipca 2012 Zróbmy więc tak, o tamtym quizie zapominamy, kto odgadnie obecny, ten zadaje. Odpowiedzi nie zdradzę, będziecie żyć w niewiedzy Hah, foch z przytupem ... ale faktycznie wolę chyba nie znać odpowiedzi na ten quiz. Cytuj
MEVEK 3 614 Opublikowano 25 lipca 2012 Opublikowano 25 lipca 2012 (edytowane) Lego STAR WARS - wiadomo, tematyka kosmos? 2 obrazka nie kupuje na razie chodź może oznaczać on puzzle/klocki. Edytowane 25 lipca 2012 przez 4 mE Cytuj
Square 8 706 Opublikowano 25 lipca 2012 Opublikowano 25 lipca 2012 Nie, tytuł jest 2 częściowy, jeden obrazek = jedna część. No i w Lego Star Wars grało dużo osób na forumku. Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 25 lipca 2012 Opublikowano 25 lipca 2012 Ja sobie wypraszam... warunki Quizu są postawione od dawna... skąd wiem, że nas Tri nie robił w wuja? Jaka była odpowiedź na tamten quiz!? i proponuję z podawaniem się jakichkolwiek odpowiedzi, zanim nie padnie rozwiązanie tamtego quizu. Square - widzisz i nie grzmisz? Cytuj
rajnerGT 159 Opublikowano 25 lipca 2012 Opublikowano 25 lipca 2012 Planet 51? planeta, wiadomo, 51 od area 51 - na obrazku 2 jest roswell Cytuj
Square 8 706 Opublikowano 25 lipca 2012 Opublikowano 25 lipca 2012 Rajner dobrze. @Pepe Tri zdecydowanie poddał quiz nie odsłaniając odpowiedzi. Nie ma sensu tego dalej ciągnąć. Może napisze później o co chodziło i przedstawi tok rozumowania, nie wiem. Cytuj
QstomPL 83 Opublikowano 25 lipca 2012 Opublikowano 25 lipca 2012 (edytowane) Wpisalem na gamerankings w platformie ps3 "space" i znalazłem coś takiego - Space Ace i to moja odpowiedź space bo kosmos, ace mi nie pasuje, ale niech będzie : p A główną podpowiedzią dla mnie było, to że raczej nikt w to nie grał więc szukałem jakiegoś syfu @edit haha, to się wygłupiłem w takim razie : p za późno o te kilka sec Edytowane 25 lipca 2012 przez QstomPL Cytuj
rajnerGT 159 Opublikowano 25 lipca 2012 Opublikowano 25 lipca 2012 Oddaję, nie mam pomysłu dzisiaj na zagadkę. Trochę napięta atmosfera się w temacie zrobiła Cytuj
triboy 984 Opublikowano 25 lipca 2012 Opublikowano 25 lipca 2012 Nie Raju, to nie foch, droczę się tylko z tymi, którzy będą chcieli to rozgryźć A dlaczego nie podam odpowiedzi? Właśnie po to, żeby tych kilku/jeden miało zabawę. Widziałem jednak, że niektórym/większości quiz nie przypadł do gustu, więc oddałem. Po co blokować temat I nie Pepe, nie robię Was w bambuko Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 25 lipca 2012 Opublikowano 25 lipca 2012 to daj odpowiedź w spoilerze i jak ktos chce dalej rozkiniać to niech nie czyta skoro zagadka oddana to ja zadam cos szybkiego i latwego (chodzi o ogolna nazwe , nie trzeba podawac konkretnej częsci) Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 25 lipca 2012 Opublikowano 25 lipca 2012 ja mam wrażenie, ze chodzi o zachowanie zagadki "na potem", bo pojawiły się nowe pomysły, a poprzednie tipy mogłyby spalić poziom trudnosci gdyby quiz byl o grach w ogóle, to powiedziałbym, ze chodzi o Delta Force, bo ten nóż na po piersi wygląda bardzo podobnie do loga DF: Task Force Dagger (mój ukochany multi, w latach 2003-4 nie było dla mnie nic lepszego; po dziś dzień z reszta nie ma ) natomiast jako, ze ma być o ps3 to daje fallout, ze względu na bardzo podobny wizerunek chłopca do "maskotki" serii fallout. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 25 lipca 2012 Opublikowano 25 lipca 2012 (edytowane) nie, podpowiem że nie chodzi o tatuaże, a zagadka jest najbardziej łopatologiczna jak sie tylko da (nie wymaga szukania zadnych szczegółów ani głebokich podstepnych rozkmin, na obrazku jest połowa tytułu, dosyc znanego) , nie moge powiedzieć wiecej bo bedzie zbyt oczywista Edytowane 25 lipca 2012 przez Yano Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 26 lipca 2012 Opublikowano 26 lipca 2012 Ninja Gaiden - członek zespołu Die Antwoord, a jego pseudonim to Ninja. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 26 lipca 2012 Opublikowano 26 lipca 2012 tak brawo, mialem nadzieje ze bedzie proste i lpatologiczne, wystarczylo wiedziec jak sie ten gosc nazywa (a liczylem ze sporo osob go rozpozna) i pierwszy tytuł jaki sie kojazy to ninja gaiden bez kombinowania w dosuzkiwanie sie pojedynczych pixeli, bez ciągu 15 skojazen ktore prowadzą do odgadniecia 1 elementu z gry ktory pojawil sie w niej raz na 2 sekundy, i w dodatku nikt w nią nie grał, i dopiero po skojazeniu tego elementu wynikajacego z 15 pogmatwanych podpowiedzi mozna sie domyslic tytułu ;p tutaj tytuł byl na obrazku, w dodatku wizalem ninja gaidena bo najszybciej sie kojazy (mimo ze sa inne gry z "ninja" w nazwie oczywiscie dla kogos kto nie poznaje tego goscia zagadka jest trudna , ale gdyby byla łatwa calkowicie dla wszystkich to tez nie miala by sensu a nawet jak sie goscia nie zna to mozna bylo wygooglwac ten obrazek i dosc do tego ze to wokoalista i jaką ma ksywke. a poniewaz obrazek sklada sie z portrety jednego dosyc konkretnego goscia (raczej trudno pomyslec ze to fotka jakiegos randomowego faceta) to że on sam jest kluczem Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 26 lipca 2012 Opublikowano 26 lipca 2012 street fighter? uzasadnienie oczywiste Cytuj
QstomPL 83 Opublikowano 26 lipca 2012 Opublikowano 26 lipca 2012 Hah prostreet moja opowiedź xd Jest na obrazku, a na drugim jest facepalm, bo grę zwalili Cytuj
RajuPL 129 Opublikowano 26 lipca 2012 Opublikowano 26 lipca 2012 W tle okładki Supra (chyba), drugi obrazek MMA = Supremacy MMA Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi