Skocz do zawartości

PS3 Quiz

XM.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2x nie.

Yano bylo mowa że nie zadajemy gier, które nie wyszły na PS3. Wliczają się w to wszystkie gry z PSX i PS2 dostępne w PSS (wyjątki to kolekcje HD).

• Odpowiedzi 7,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

WIPEOUT HD ?

skatepark to hopy i rampy - ulice/trasy z Wipka bardziej przypominają niekonczaca sie rampę, aniżeli drogę.

kosmos - statki kosmiczne :)

Edytowane przez 4 mE
Opublikowano

Zróbmy więc tak, o tamtym quizie zapominamy, kto odgadnie obecny, ten zadaje. Odpowiedzi nie zdradzę, będziecie żyć w niewiedzy ;)

Hah, foch z przytupem ;) ... ale faktycznie wolę chyba nie znać odpowiedzi na ten quiz.

Opublikowano (edytowane)

Lego STAR WARS - wiadomo, tematyka kosmos?

2 obrazka nie kupuje na razie :wallbash: chodź może oznaczać on puzzle/klocki.

Edytowane przez 4 mE
Opublikowano

Ja sobie wypraszam... warunki Quizu są postawione od dawna... skąd wiem, że nas Tri nie robił w wuja? Jaka była odpowiedź na tamten quiz!?

i proponuję z podawaniem się jakichkolwiek odpowiedzi, zanim nie padnie rozwiązanie tamtego quizu.

Square - widzisz i nie grzmisz?

Opublikowano

Rajner dobrze.

@Pepe

Tri zdecydowanie poddał quiz nie odsłaniając odpowiedzi. Nie ma sensu tego dalej ciągnąć. Może napisze później o co chodziło i przedstawi tok rozumowania, nie wiem.

Opublikowano (edytowane)

Wpisalem na gamerankings w platformie ps3 "space" i znalazłem coś takiego -

Space Ace

i to moja odpowiedź

space bo kosmos, ace mi nie pasuje, ale niech będzie : p

A główną podpowiedzią dla mnie było, to że raczej nikt w to nie grał więc szukałem jakiegoś syfu

@edit

haha, to się wygłupiłem w takim razie : p

za późno o te kilka sec

Edytowane przez QstomPL
Opublikowano

Nie Raju, to nie foch, droczę się tylko z tymi, którzy będą chcieli to rozgryźć ;) A dlaczego nie podam odpowiedzi? Właśnie po to, żeby tych kilku/jeden miało zabawę. Widziałem jednak, że niektórym/większości quiz nie przypadł do gustu, więc oddałem. Po co blokować temat ;)

I nie Pepe, nie robię Was w bambuko ;)

Opublikowano

to daj odpowiedź w spoilerze i jak ktos chce dalej rozkiniać to niech nie czyta

skoro zagadka oddana to ja zadam cos szybkiego i latwego (chodzi o ogolna nazwe , nie trzeba podawac konkretnej częsci)

tumblr_lyojbs4WfV1rn7njvo1_500.gif

Opublikowano

ja mam wrażenie, ze chodzi o zachowanie zagadki "na potem", bo pojawiły się nowe pomysły, a poprzednie tipy mogłyby spalić poziom trudnosci

gdyby quiz byl o grach w ogóle, to powiedziałbym, ze chodzi o Delta Force, bo ten nóż na po piersi wygląda bardzo podobnie do loga DF: Task Force Dagger (mój ukochany multi, w latach 2003-4 nie było dla mnie nic lepszego; po dziś dzień z reszta nie ma ;))

natomiast jako, ze ma być o ps3 to daje fallout, ze względu na bardzo podobny wizerunek chłopca do "maskotki" serii fallout.

Opublikowano (edytowane)

nie, podpowiem że nie chodzi o tatuaże, a zagadka jest najbardziej łopatologiczna jak sie tylko da (nie wymaga szukania zadnych szczegółów ani głebokich podstepnych rozkmin, na obrazku jest połowa tytułu, dosyc znanego) , nie moge powiedzieć wiecej bo bedzie zbyt oczywista

Edytowane przez Yano
Opublikowano

tak brawo, mialem nadzieje ze bedzie proste i lpatologiczne, wystarczylo wiedziec jak sie ten gosc nazywa (a liczylem ze sporo osob go rozpozna) i pierwszy tytuł jaki sie kojazy to ninja gaiden

bez kombinowania w dosuzkiwanie sie pojedynczych pixeli, bez ciągu 15 skojazen ktore prowadzą do odgadniecia 1 elementu z gry ktory pojawil sie w niej raz na 2 sekundy, i w dodatku nikt w nią nie grał, i dopiero po skojazeniu tego elementu wynikajacego z 15 pogmatwanych podpowiedzi mozna sie domyslic tytułu ;p

tutaj tytuł byl na obrazku, w dodatku wizalem ninja gaidena bo najszybciej sie kojazy (mimo ze sa inne gry z "ninja" w nazwie

oczywiscie dla kogos kto nie poznaje tego goscia zagadka jest trudna , ale gdyby byla łatwa calkowicie dla wszystkich to tez nie miala by sensu

a nawet jak sie goscia nie zna to mozna bylo wygooglwac ten obrazek i dosc do tego ze to wokoalista i jaką ma ksywke. a poniewaz obrazek sklada sie z portrety jednego dosyc konkretnego goscia (raczej trudno pomyslec ze to fotka jakiegos randomowego faceta) to że on sam jest kluczem