Opublikowano 26 lipca 201212 l lolipop chainsaw massacre? na jednym jest babka podobna do tej z gry (strojem) a na drugim jest masakra ;p
Opublikowano 26 lipca 201212 l UFC Undisputed ? Nie widzę pierwszego obrazka, ale po adresie mogę się domyślić co tam jest. Logo NFS, 3 literowe, tak samo UFC, a drugi obrazek to tematyka gry.
Opublikowano 26 lipca 201212 l The Fight: Lights out ? - dużo walk na ulicy - Lights out, nokaut na drugim zdjęciu
Opublikowano 26 lipca 201212 l To może NFS Hot Pursuit Logo gry wiadomo, a drugi obrazek to policjant i uciekinier. Dokładnie to akcja z zatrzymaniem podejrzanego.
Opublikowano 26 lipca 201212 l PRO Evolution Soccer - Pro z nazwy okładki - Soccer z drugiego obrazka - kopniak w głowę
Opublikowano 26 lipca 201212 l YAKUZA 4? 1 obrazek przedstawia samuraja. 2 filmik jest o tematyce japońskiej(chyba?).
Opublikowano 26 lipca 201212 l NeverDead. Główny bohater podobnie jak Connor MacLeod jest nieśmiertelny. W grze walczymy u boku jednej laski i musimy ją chronić, podobnie jak Jet Li w filmiku. Edytowane 26 lipca 201212 l przez triboy
Opublikowano 26 lipca 201212 l Tri mnie ubiegł niestety, ale chyba nie trzeba bronić towarzyszki w NeverDead.
Opublikowano 26 lipca 201212 l Bardzo fajne tłumaczenie ale jednak mam na myśli inną grę. Jest jeden czynnik, który pochodzi z filmiku, którego brakuje do uzyskania poprawnej odpowiedzi Edit: w sumie dwa nawet Edytowane 26 lipca 201212 l przez RajuPL
Opublikowano 26 lipca 201212 l Devil May Cry 4. Lambert podobnie jak Vergil/Dante, wywija mieczem, a na filmiku walczą i strzelają, tak jak w DMC4
Opublikowano 27 lipca 201212 l Nie, Twoje pierwotne tłumaczenie było dobre ale tak jak napisałem brakuje jeszcze paru kluczowych elementów, żeby odkryć tytuł gry. edit: kolejna podpowiedź Edytowane 27 lipca 201212 l przez RajuPL
Opublikowano 27 lipca 201212 l Shadow of the Damned bohater trafił do piekła, więc jak mcloud ma niepoukładane stosunki ze śmiercią, walczy pochodnią jak mieczem, celem jest dziewoja i lubi sobie postrzelać... naciagane to okrutnie i mam nadzieję, że nie jest to prawidłowa odpowiedź
Opublikowano 27 lipca 201212 l prince of persia, bo książe, walka i gosc z mieczem i wygibasy na filmiku i biega sie z babka YAKUZA 4?1 obrazek przedstawia samuraja. jaki to samuraj ze szkockim mieczem półtoraręcznym ?
Opublikowano 27 lipca 201212 l brak pomysłów.. jaki to samuraj ze szkockim mieczem półtoraręcznym ? dobry samuraj nawet takim potrafi władać, ot co. Edytowane 27 lipca 201212 l przez 4 mE
Opublikowano 27 lipca 201212 l prince of persia, bo książe, walka i gosc z mieczem i wygibasy na filmiku i biega sie z babka Tak, pierwszy Prince of Persia na PS3 - Nie można uśmiercić głównego bohatera (jest w pewnym stopniu immortal). - Opiekuje się Eliką, pojawia się wątek miłosny, jest wysportowany jak Jet Li. - Dodatkowo klimat filmu z Chin miał skłonić do sprawdzenia gier o tematyce, orientu, krajów wschodu, bliskiego wschodu. - No i ostatnia podpowiedź to Prince William, nie chciałem przedłużać dlatego dałem całkiem oczywistą wskazówkę. - Planowałem dać obrazek Małego Księcia ale to pewnie każdy by zgadł, strasznie zdziwiłem się, że nikt nie podał odpowiedzi w stylu np Max Payne 3, chciałem dodatkowo zmylić fotką Williama, który nosi niebieski mundur jak UFE ale nikt się nie nabrał