Skocz do zawartości

PS3 Quiz

XM.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Zone of Enders HD Collection? na 1 foto jest wipeout hd w trybie Zone, ale tego enders nie moge z niczym skojarzyc, natomiast kolekcja rodziny PS mi sie kojarzy z Collection ;P

EDIT

dobra, to nie wyszlo, wiec typ zly...

Edytowane przez Rayos
Opublikowano

Formula One Championship Edition

pierwszy obrazek - wyścigi i deweloper

drugi obrazek sugeruje seryjne dzaiłanie/ czyli wydawania coraz nowszych wersji gry na kolejne konsole nowych generacji.

Opublikowano

playstation all star battle royale, bo wyscigi = współzawodnictwo, a konsole sony bo postacie są ze świata sony

ale ta gra jeszcze nie wyszla

zreszta jeśli to nie to, to:

nothing-to-do-here-template.jpg.scaled500.jpg

znowu jakas porabana zagadka ;p

• Plusik 1
Opublikowano

God of War Collection ?

1. obrazek wskazuje kolekcje i odnosi nas do W. Trojańskiej,
  2. ?

Ke ? Nie.

minely prawie dwie doby... czas na tip

Hmm, tip powiadasz ? Jak pisałem wcześniej, najważniejszy jest drugi obrazek. Co na nim widzicie ? Czym to się różni ? Odpowiedź na to pytanie daje cześć tytułu (dosłownie).

Pierwszy obrazek jest jako ostateczna podpowiedź wskazująca już konkretny tytuł.

Btw, działa to też w drugą stronę. Czyli część tytuły daje pierwszy obrazek, a drugi wskazuje konkretną grę.

Ten sposób jest trudniejszy wg mnie.

Opublikowano

Dobra, strzelam znowu. Ratchet & Clank: A Crack in Time. Drugi obrazek pokazuje systemy Sony, z czego jeden to handheld. Na upartego podciągam to pod "crack", bo w pewnym sensie wyłamuje się grupy. Obrazek z Wipeout po prostu stylem graficznym w jakimś tam stopniu kojarzy mi się z z tą częścią R&C.

Opublikowano

@Pepe

Na obrazku jest kilka rzeczy c'nie ? Różnią się czymś. Proste to jest, naprawdę.

@Crying_Wolf

Jesteś blisko wyciągnięcia wspomnianej różnicy.