Skocz do zawartości

PS3 Quiz

XM.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

jarek the sheep fucker?!?

nie wiedzialem że to wyszło na ps3! ;)

batman arkh city, tam byl jakis mad hatter, ale nie znam detali bo tylko to wyggoglowalem

ewnetulanie alicja madnes returns, tez pewnie byl kapelusznik

Edytowane przez Yano
Opublikowano

nie mialem na mysli ani kapelusza, anie pieprzenia owiec, mowilem juz ze ktos inny podal o co mi chodzi ;) skupcie sie, co ma kazdy szanujacy sie kowboj na dzikim zachodzie i polaczcie to z drugim zdjeciem... nie spodziewalem sie tyle problemow przysporzy ta zagadka ;)

Opublikowano

może shadow of the colosus? (to znaczy już cała ta kolekcja, bo same sotc chyba byc nie moze) Nie znam detali, ale był tam koń... może gość z ICO był wkurzony? Wtedy by to bardzo ładnie się zgrywało : D

Opublikowano

niestety nadal nie, moze to wam pomoze troche:

20h4yg8.jpg

dodajcie to do kowboja (a dokladniej, do czegos co jest na zdjeciu z kowbojem), do naszego pana Kaczynskiego (ten tekst nie jest tam przez przypadek ;) )i powinniscie miec odpowiedz, naprawde, podpowiedzialem juz tak ze jak tego nie odgadniecie to strace nadzieje do ludzkosci

Opublikowano (edytowane)

Mysle ze Tusk by byl z Ciebie dumny uwazajac Jarka za demona :P ale nie, to nie to, za chwile strace wszelka nadzieje... to jest tak oczywiste, popatrzcie na to zdjecie z kowbojem, tam jest nie tylko jedna "osoba"...

EDIT

Yano, jestes tyle, o TYLE od poprawnej odp

Edytowane przez Rayos
Opublikowano

bardzo logiczna, ale w ramach wyjatku, uznam ja bez wyjasnienia, sam wyjasnie: zdjecie kowboja, po podpowiedzi mowilem ze trzeba sie skupic na czyms co okresla kowboja - KON. chodzilo mi o konia, to bylo pierwsze co mi wpadlo do glowy myslac o kowboju, moze mysle nielogicznie ;) Stwierdzilem ze jak domyslicie sie ze chodzi o konia, to domyslicie sie o co chodzilo z panem Jaroslawem. Otoz, mowilem ze ten napis tam nie jest bez powodu. Sama mina Kaczynskiego jak i napis, wyrazaly jedno - OBURZENIE. kon i oburzenie? toz to jasne (przynajmniej dla mnie) ze chodzilo o znana afere z dlc ze zbroja dla konia w oblivionie, ktora dosyc podburzyla graczy. Skoro sie tego nie domyslaliscie, dorzucilem faktyczne zdjecie zbroi zeby was nakierowac i wtedy dopiero daliscie sobie rade... coz, zagadka moze byla trudna, ale wystarzcylo troche pomyslec i skojarzyc fakty, ktore byly naprawde oczywiste

Opublikowano

o (pipi) nigdy bym sie nie domyslil , to naprawde taki ciąg "logiczny" ze hej.. skojazenie fotki kowboja z aferą z dlc z obliwiona? wtf

moje wyjasnienie bylo wyzej - gra w ktorej są zbroje dla konia

to zgadnij to:

Palikot.jpg

Opublikowano

ch*j Ci w dupe? :D nadal sie upeiram ze moja zagadka byla ok ;) wystarczylo skojarzyc konia z oburzeniem i juz, ktos obyty w temacie gier by sie od razu domyslil ;)

a moja odp jesli obrazek jest na serio : Saint's Row bo i pistolet i dildo czy inny wibrator

Opublikowano (edytowane)

zadałęm, fota powyzej to prawdziwa zagadka, poziom dosyc hard

poprzednio dalem 2 uber łatwe, ale skoro lubicie na ostro to prosze ;p

Edytowane przez Yano
Opublikowano

Nie lubią, bo po 3 minutach zaczynają narzekać ;)

A pewnikiem chodzi o Bionic Commando, chyba nie muszę wyjaśniać o co b? ;)

Gun - komandos, fallusss - bioniczna kończyna

Opublikowano

strzelę... jak zając jajami o drzewo: Bulletstorm

Jeden z trickshotów to był "Gejzer" - strzał w wypięte dupsko. Pan Moczypies na zdjęciu pewnie właśnie tam kierowałby dildosa, a że ma jeszcze giwerę...

Rayos - trochę Cię poniosło z tym oblivionem... cholera, nie wiem gdzie granice w tym quizie. Niedługo ktoś zamieści literkę V, trzeba będzie skojarzyć z V for Vendetta, maską anonimowych, upadkiem i powstaniem psn i skojarzyć to z faktem, że na pocieszenie dostaliśmy tam LBP i to będzie odpowiedź... Zero nawiązania do gry, a do rzeczy naokoło. Było to mało czytelne tutaj i jeśli już koniecznie chciałeś iść w stronę takiego tropu myślenia, było wstawić opancerzonego konia zamiast komboja.

Opublikowano (edytowane)

no nie oszczędziłeś tych jaj zającą :P

podpowiedź:

to co robi palikot na zdjęciu (dildo, pistolet) nie ma związku z odpowiedzią, ale inna jego akcja jest kluczem

Edytowane przez Yano
Opublikowano (edytowane)

jak ktoś sobie wymysli tok skojarzeń to mu sie wydaje logiczne,

moja zagadka teraz też jest oczywista i logiczna , czemu tego nie widzicie!

Edytowane przez Yano
Opublikowano

no i właśnie do tego apeluję od jakiegoś czasu - darujmy sobie skojarzenia wiertarki z LBP, kwiatka maku z NFS:Shift i winogrona z Killzone - tak można wszystko połączyć; już raz mówiłem - dajcie mi przedmiot i grę, a w 2-3 skojarzeniach połącze jedno z drugim;

Yano chciał dowalić, rozumiem, zatem się poddaje. Mam nadzieję, że szybko podda quiz, jak ja dowalając, gdy skojarzyłem dupę Barta Simpsona z Battlefield 2 ;)