Rayos 3 171 Opublikowano 31 lipca 2012 Opublikowano 31 lipca 2012 dobra, moze przesadzilem z 1 obrazkiem, zagadka byla niedopracowana :ph34r: tez sie poddaje, nie zgaduje bo Yano na miliard procent jak to ma w zwyczaju dowalil zagadke w ramach zemsty ;P Cytuj
triboy 984 Opublikowano 31 lipca 2012 Opublikowano 31 lipca 2012 Niech będzie GTA4, można pić i strzelać. Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 31 lipca 2012 Opublikowano 31 lipca 2012 Dark Souls? Gra jest długa, trudna, o czym świadczy mina Palikotka no i to, że aż sobie popija, żeby padem w ściane nie rąbnąć. Cytuj
Square 8 706 Opublikowano 1 sierpnia 2012 Opublikowano 1 sierpnia 2012 Dragons Dogma ? Pierwszy obrazek sugeruje różne klasy postaci, pistolet = mag, dildo = rycerz. Drugi nie wiem, a filmik że gra jest długa. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 1 sierpnia 2012 Opublikowano 1 sierpnia 2012 (edytowane) zle napisalem przeciez ze pistolet i dildo nie maja znaczenia , chodzilo w nim o to zeby pokazać palikota i to ze odwala akcje druga fota juz wyraznie wskazuje na element z gry a filmik nie swiadczy o dlugosci samej gry tylko o czyms bardziej konkretnym wiecej juz nie moge powiedziec, mozecie ejszcze poogladac ten filmik w calosci bez skippowania to moze wam sie rozjasni Edytowane 1 sierpnia 2012 przez Yano Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 1 sierpnia 2012 Opublikowano 1 sierpnia 2012 Max Payne 3? Maxio ciągle przecież sięgał po butelke. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 1 sierpnia 2012 Opublikowano 1 sierpnia 2012 nie, podpowiedz: nie chodzi o picie alkoholu filmik ma duze znaczenie Cytuj
rajnerGT 159 Opublikowano 1 sierpnia 2012 Opublikowano 1 sierpnia 2012 Fallout New Vegas NCR tries to put their stakes in everything they see. Nobody's dick's that long, not even Long Dick Johnson, and he had a ******* long dick. Thus the name. :ph34r: Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 1 sierpnia 2012 Opublikowano 1 sierpnia 2012 nie, nie przez przypadek dalem filmik zamiast obrazka na foce jest cos co sie pojawia w grach, co na niej widac? filmik konkretyzuje o ktora gre chodzi Cytuj
RajuPL 129 Opublikowano 1 sierpnia 2012 Opublikowano 1 sierpnia 2012 Z niecierpliwością czekam na rozwiązanie konkursu / Nie mam ochoty sprawdzać alfabetycznie każdej gry dlatego tą wątpliwą przyjemność zostawię fanom srogich zagadek. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 1 sierpnia 2012 Opublikowano 1 sierpnia 2012 bez przesady, przecież na fotce jest tylko jedna rzecz oprocz palikota Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 1 sierpnia 2012 Opublikowano 1 sierpnia 2012 (edytowane) na foce jest cos co sie pojawia w grach, co na niej widać Łał, gier, gdzie są pistolety jest rzeczywiście mało. Nawet w takim Heavy Rain są... Pistolety czy tam wóda, czy tam garniaki... Już siem gubiem. Edytowane 1 sierpnia 2012 przez Homer S Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 1 sierpnia 2012 Opublikowano 1 sierpnia 2012 przecież pisalem że nie pistolet i dildo z pierwszej foty nie ma nic wpsolnego z zagadką. pierwsza fota to byl poziom hard i miala pokazac jedynie ze polikot odwala akcje druga fota to juz konkretna akcja i przedmiot wskazujący gre Cytuj
rajnerGT 159 Opublikowano 1 sierpnia 2012 Opublikowano 1 sierpnia 2012 Prison Break? Odwalasz akcje, idziesz do więzienia, na długo (filmik) Cytuj
Igor67 142 Opublikowano 1 sierpnia 2012 Opublikowano 1 sierpnia 2012 Hahaha rozwalają mnie już te zagadki Z pierwszy obrazkiem kojarzą mi się słowa: kontrowersje, oburzenie, sensacja Natomiast drugi obrazek kojarzy mi się z Deus Ex Gdy pijemy alkohol, to obraz jest rozmazany(jeśli dobrze pamiętam, jeśli nie to moja odpowiedź jest do dupy ).| No i to wszystko jak na razie Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 1 sierpnia 2012 Opublikowano 1 sierpnia 2012 nie czytacie moich podpowiedzi:p olejcie pierwsze zdjęcie nie chodzi o samo picie alkoholu (spożywanie) na drugim zdjeciu jeden element (przedmiot, jego nazwa) jest czymś co spotyka sie w grach, niezbyt często ale w kilku, dlatego.. filmik wskazuje ktora to gra, jest bardzo charakterystyczny dla pewnej konkretnej gry Cytuj
Rayos 3 171 Opublikowano 1 sierpnia 2012 Opublikowano 1 sierpnia 2012 (edytowane) mam wrazenie, ze chodzi o Monkey Island ktores, wydaje mi sie ze pije rum (dobra, pewnie pije zoladkowa gorzka, ale cicho), a to mi sie jednoznacznie kojarzy z MI a co do filmu, to nie mam pojecia jak go skojarzyc EDIT jedyne co mi sie kojarzy z tym filmem, to mozliwosc przejscia do trybu sprzed wielu wielu lat w remakach monkey island, pixeloza, te sprawy Edytowane 1 sierpnia 2012 przez Rayos Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 1 sierpnia 2012 Opublikowano 1 sierpnia 2012 (edytowane) przecież mowilem ze nie chodzi o samo picie ;p dobra zupelnie nie chcecie wspolpracowac wiec dam odpowiedź MGS4 czy to nie oczywiste? ;p pomyslcie chwile dlaczego, a jak nie wiecie to tutaj wyjasnienie mała butelka alkoholu jaka trzyma palikot to małpka! tak sie mowi na te buteleczki w jakich grach są małpki? w wielu ale jedna seria jest z nimi powiązana poprzez minigierke z łapaniem małp w mgs3, ale przecież w MGS4 tez była mała po(pipi)ana małpka i też cały czas piła co mogło być skojażeniem pobocznym i to że jako chyba jedyna gra z małpami mgs jest bardzo nacechowany politycznie, a palikot to polityk a ostateczna podpowiedź - mega długi film, chyba juz wiecie - dlatego bo mgs4 składal sie z praktycznie samych strasznie długich filmikow i scenek ktore nie raz trwaly ponad godizne , i czasem strasznie sie dłużyły, tak jak sie pewnie dłuży ten film na jutubie i co, nie bylo takie trudne chyba?;p myslalem ze jednak skojażycie chociaz nazwe tej buteleczki, ale jak widać takie rzeczy nie są takie łatwe, proponuje mieć to na uwadze wymyślając zagadki, bo juz kilka bylo takich morderczych i tylko sie ludzie stresują ;p w zamian dam cos najlatwiejszego z mozliwych Edytowane 1 sierpnia 2012 przez Yano 1 Cytuj
Rayos 3 171 Opublikowano 1 sierpnia 2012 Opublikowano 1 sierpnia 2012 (edytowane) Eh Yano i te jego motywujace i moralizujace zagadki w zyciu bym sie nie domyslil o.O moze dlatego ze nigdy nie gralem w zadnego mgsa, dlatego nie wiedzialem ocb :< a co do zagadki GTA IV: Ballad of Gay Tony? wprowadzil ten dodatek mozliwosc skakania ze spadochronem Edytowane 1 sierpnia 2012 przez Rayos Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 1 sierpnia 2012 Opublikowano 1 sierpnia 2012 nie, assasin creed bo mozna tam skakac z dachu;p oddaje bo wychodze z domu i nie chce blokowac tematu ;p Cytuj
triboy 984 Opublikowano 1 sierpnia 2012 Opublikowano 1 sierpnia 2012 Czekaj, niech tylko coś wymyślę, to zobaczysz Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 1 sierpnia 2012 Opublikowano 1 sierpnia 2012 (edytowane) jak już padło to niech będzie... odpowiedź znam ja easy edit: ewentualnie żeby było jasne -właśnie zadałem zagadkę Edytowane 1 sierpnia 2012 przez mr_pepeush Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 1 sierpnia 2012 Opublikowano 1 sierpnia 2012 Mirrors Edż, bo można skakać z dachu. Ewentualnie Dżi Ti Ej, Ballada Geja Tomka, bo można skakać na spadochronie Cytuj
Rayos 3 171 Opublikowano 1 sierpnia 2012 Opublikowano 1 sierpnia 2012 ja juz podawalem do "poprzedniego" obrazka GTA: BOGT ale to pewnie zle, poza tym, Homer podal te odp, wiec zarzuce ze Just Cause bo tam tez mozna bylo skakac ze spadochronem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi