Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Chwila. Czyli teraz odpowiadamy na zagadkę Yano - ludek skacze, na którą to zagadkę sam Yano odpowiedział AC i oddał? Tą samą zadałeś Ty Pepe? Jak tak, to chodzi o Just Cause 2. Pasuje i miasto i skok ze spadochronem.

• Odpowiedzi 7,8 tys.
  • Wyświetleń 365,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

wszystko pasuje, ale to nie te odpowiedzi :P

a obrazek mi się spodobał, więc skoro Yano poddał zagadkę, to wykorzystałem to samo do swoich niecnych celów ;)

Opublikowano

InFamous? to samo co wyzej, chodzenie, skakanie po dachach, a ta poza mi przypomina jeden atak wykonywany skaczac

Opublikowano

Sonic's Ultimate Genesis Collection bo napis na plecaku ;)

Opublikowano

znając pepeusha to pewnie gran turismo 5.... bo tak!

Opublikowano

Yano, marudzisz jak panna na wydaniu, wiesz? :P

zagadka jest easy, szczerze easy. ktos dobrze kombinowal, ale minal sie o wlos z poprawna odpowiedzia. to co na obrazku jest "niemal" zywcem wyjete z gry.

Opublikowano

Just Case 2 ?

tam byl motwy spadochronu

(jesli tak to oddaje)

Opublikowano

Ratchet & Clank (3 albo ToD, bądż ACiT). Jak Ratchet wyskakiwał z samolotu to leciał w takiej pozycji, a plecak to Clank. Pewnie i tak źle.

Opublikowano

Homer zadaje.

Dodam tylko, że przez chwilę na początku myślałem, czy nie podpiąć tego obrazka pod inFamous, bo Cole biegał z plecakiem, a tu był spadochron, ale uznałem, że ta jedna niezgodność może być elementem utrudniającym zabawę ;)

No i brawo, że trzykrotnie próbowaliście mnie przekonać, że to jednak Just Cause :rofl: :rofl: :rofl:

Opublikowano

a ja jeszcze zarzuce playstation move ape escape, bo king kong to ape ktory "ucieka" z wyspy :)

Opublikowano

Yano - gooby pls.

hahahahahhah xD

ale podpowiedz chociaż czy to coś z małpą ;p czy jest ona tylko dla zmyłki, bo ludzie wyszukuja gry gdzie są małpy

moze

red faction guerrilla

bo brzmi podobnie jak "gorilla"

albo

brutal legend, bo w king kongu i w BL glownym bohaterem byl jack black

down:

w heavy rain bylo porwanie, ale to by było bardzo dalekie skojarzenie

Edytowane przez Yano

Opublikowano

no jeden z nowych tropów dla mnie to porwanie - King Kong nie uciekł z wyspy, on został stamtąd zabrany siłą ;) jak autor podpowie, to moze spalić ;) wolałbym kolejny obrazek ;)