Skocz do zawartości

PS3 Quiz

XM.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

no chyba tak ;) w takim razie cos trudniejszego :)

2lxdymf.jpg

2s6lrtj.jpg

pewnie znowu wam nie przypadnie do gustu, ale nie trzeba tak kombinowac jak przy Oblivionie :)

Edytowane przez Square
bo nie mogę patrzeć na tą gębe
Opublikowano (edytowane)

podaje odpowiedź:

(pipi)a! jadłem !!!

bayonetta bo miala skrzydla moytla, a smarki to nie wiem

jesli to znowu cos w stylu ze patch do jakiejs gry wywolal obrzydzenie jak te smarki, a w grze jako element tła jest motyl to..

Edytowane przez Yano
Opublikowano (edytowane)

hahahaha, tak myslalem ze obrazek wywola oburzenie :D nie, nie trzeba wiedzy co to za robal, wlasciwie, Yano juz powiedzial co to jest :) a teraz dodajcie jego odpowiedz do "smarkow" i viola :)

Yano, nie wiem do czego pijesz :whistling: tamta zagdka wymagala minimalnej wiedzy na temat obka, a o to chodzi chyba w tym quizie, zeby miec wiedze na temat gier :)

Edytowane przez Rayos
Opublikowano (edytowane)

odgadlbys bez pomocy ze strony fotki zbroi? ;)

Trine 2 nie, oddworld tez nie, jak inaczej nazywamy smarki? podpowiem ze na "g" :) i nie zapomnijcie ze Yano juz wam powiedzial co to za owad

Edytowane przez Rayos
Opublikowano (edytowane)

aahhhh no tak to ta niszowa gra gluto-motyl 3 zemsta robaka! dobra giera tylko animacja sie rwała

blob?

a motyl bo jest tam kolorowo?

Edytowane przez Yano
Opublikowano (edytowane)

yano yano yano, gra nie jest niszowa, wystepuja wlasnie i gluty i motyl, odpowiedz jest tylko jedna :) a animacja i muzyka byla genialna i pocieszna

EDIT

nie, w blobie nie ma motyla z tego co mi wiadomo

Edytowane przez Rayos
Opublikowano

co ma globox z glutem i motylem? ._. Boze, ludzie, wiecej wam podpowiedziec nie moge bo podam odpowiedz, skupcie sie... motyl, glut, pocieszna animacja i muzyka? no helooool

Opublikowano (edytowane)

GDZIE W TRINIE GLUTY I MOTYL, MOTYL JA SIE PYTAM??!!

Yano, zdecyduj sie na jedna odpowiedz i przestan strzelac -_-

Edytowane przez Rayos
Opublikowano (edytowane)

to sie decyduj na jedna gre i odpowiadaj a nie strzelaj pare wariantow...

EDIT

zreszta, dobra, szkoda nerwow, LocoRoco Cocoreccho, to jest poprawna odpowiedz bo w grze wystepuja locoroco czyli pieszczotliwie zwane glutami, oraz "glowny bohater" czyli motyl.spodziewalem sie ze jak domyliliscie sie co to za owad (larwa dokladniej rzecz biorac) to odgadniecie odrazu, mieliscie tytul pod nosem praktycznie... zadawaj yano czy ktokolwiek...

Edytowane przez Rayos