Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

w obu jest motyl i glut, jak ktoras pasuje to powiedz a nie ejszcze utrudniasz i kazesz czekać az ktos inny dopowie zebym mogl dac drugi typ, duzo ludzi daje po 2 typy jak ma 2 skojazenia

zadaje

dead_end.jpg

Edytowane przez Yano

• Odpowiedzi 7,8 tys.
  • Wyświetleń 368 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• nie, to nie jest gra o zwierzetach to jest zagadka na skojażenia ;p

• Josh winner ! Zadajesz.

• mr_pepeush
    mr_pepeush

ja się poddaję, bo zwariuję... 3 osoby pisały o Naughty Dog, ale NIKT z nich, nie podał tego jako odpowiedź! Piszę, że to najprostsze z możliwych zadanie, daję "double facepalm" bo drugi raz pada ND,

Opublikowano

i jeszcze tak poza tematem zapytam, gdzie w dark soulsie jest motyl i gluty? nie wiem, nie gralem, z czystej ciekawosci yptam :) a co do utrudniania, to Ty Yano zawsze sie czepiasz :<

Opublikowano

nie, obrazek nie zawiera w sobie nazwy gry

Opublikowano

Demon's Souls bo ta gra praktycznie nie ma konca, nie ma wyjscia z nexusa? (znak dead end)

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Demon's Souls bo ta gra praktycznie nie ma konca, nie ma wyjscia z nexusa? (znak dead end)

mialem na mysli dark souls ale zalicze

chociaz moja rozkmina polegala na tym ze gra jest cholernie trudna i smierc i blokowanie sie sa wszechobecne

Edytowane przez Yano

Opublikowano

laskawie z Twojej strony ze zaliczyles ;), cos prostego:

jrpsus.jpg

1t0z11.jpg

Opublikowano

mowilem ze proste, glowa mnie boli od fizy i nie mialem sily wymyslic cos lepszego

Opublikowano

Lost Planet.

Akcja gry ma miejsce na zamarzniętej planecie, a łysego nie muszę przedstawiać ;)

Opublikowano

Git :)

Jako że chyba starczy tych łatwych zagadek proponuje aby wrócić do nierozwiązanej zagadkio ptaszku kiwi :) Wbrew pozorom była ona zrobiona bardzo ciekawie (podpowiedź).

Opublikowano

Hmm, miała być inna, ale skoro taki jest głos ludu, to...

Mówisz i masz ;)

2lwknqf.jpg

1230ift.gif

i4qqsh.jpg

scc29d.jpg

1.2ng5qxi.jpg

2.1zfj688.jpg

3.2hefx49.jpg

4."O, cześć wam panowie, magnaci..."

5.2zgx8yc.jpg + ur. 2 VII 1925

i jeszcze to:

Rot13

Pamiętacie jak to szło? :) Pierwsze dwa obrazki skrywają tytuł, kolejne dwa, podpowiedź do ptaszka, następne to podpowiedź to koszykarza i autka, ale bez Rot13 nie da rady ;)

Opublikowano

wyslijcie mi PM jak przejdzie Wam ochota na masochistyczne zabawy

"W dniu dzisiejszym policja tarczami i palkami rozgonila demonstracje masochistow. Jeszcze nigdy obie strony nie byly tak zadowolne."

Komus sie pomylilo i mysli, ze jestesmy z tej demonstracji...

Opublikowano

nie zabieraj im przyjemności.. lubią pobawić się nie swoim ptaszkiem :P

(no offence)

EDIT:

aha... chłopaki - specjalnie dla Square i Triboya proponuję przygotować zagadkę z użyciem tego:

http://russells.freeshell.org/enigma/

będą mieli okazję się wykazać tworząc odpowiednie ustawienia początkowe...

Edytowane przez mr_pepeush

Opublikowano

ja bojkotuje ten temat, nie bede sie bawil w zagadke do zagadki do zagadki do zagadki

Opublikowano

a ja bojkotuje bojkot, lenie cholerne, wysylic mozgownicy sie wam nie chce :F

Opublikowano

Rayos... jakieś pomysły? stękasz, ale pomysłów brak... o to chodzi :/

to nie problem walnąć zagadkę i czekać dniami całymi na to, aż ktoś rozwiąże nierozwiązywalne... już było kilka takich; jak nie idzie, to się daje coś łatwiejszego; jakiś czas temu dałem zagadkę, której nikt nie mógł sprostać, więc kazałem zapomnieć o tym co było i dałem zupełnie nowe obrazki do tej samej gry... odechciało mi się pisać kolejny raz to samo... żenua

Opublikowano

dzisiaj juz nie mam sily myslec, ale jutro pewnie posiedze chwile przy tym ;)