Opublikowano 10 sierpnia 201212 l Można to połączyć z pierwszym obrazkiem. Rozwiązanie jest dwuczłonowe.
Opublikowano 11 sierpnia 201212 l Po prostu nic nam nie mów tatuaż (?) przedstawiający coś ala puls (kadr prawdopodobnie z jakiegoś filmu) i Anaruk, Chłopiec z Grenlandii + stare zdjęcie jakiegoś kolesia którego nie kojarze (pewnie znam, ale gęby nie kojarze). Btw. jak to miała być podpowiedź to trzeba było wrzucić oryginalny link.
Opublikowano 11 sierpnia 201212 l Jak do wieczora nikt nic nie wyczaruje, to wrzucę takie podpowiedzi które będą aż za wielką podpowiedzią.
Opublikowano 11 sierpnia 201212 l mozesz juz teraz wrzucic skoro od ostatniej podpowiedzi nie bylo nawet jednego strzału, nikt nie ma nawet pomysłów, a co dopiero dobrej odpowiedzi
Opublikowano 11 sierpnia 201212 l @Raju I tym oto sposobem zrujnowałeś mi (i pewnie kilku innym osobom) fun płynący z zagadek. A już konkretnie z tych co są w działach PSX/PS2. Jak teraz będę chciał wrzucić screen bezpośrednio z gry to pierwszy lepszy bolek zgadnie. @lukas tak jak wspomniał Yano, nikt nie rzucił pomysłu, choćby najmniejszego. I tak jak pisałem wcześniej, podpowiedź ma ułatwić trochę rozwiązanie, nie utrudnić.
Opublikowano 11 sierpnia 201212 l Dead Island? Płaska "linia życia", Grenlandia - wyspa. No i palmy, słońce i te sprawy
Opublikowano 11 sierpnia 201212 l Gratulacje. Ta ostatnia podpowiedź to już było rozwiązanie podane na tacy. Myślałem, że dacie radę przy pierwszych dwóch obrazkach. Zawiodłem się.
Opublikowano 11 sierpnia 201212 l Mam nadzieję, że zgadniecie bez podpowiedzi, bo nie mam na taką pomysłu
Opublikowano 11 sierpnia 201212 l street fighter lV ? Uliczne rozruby, zadymy, boruty.. (ale rownie dobrze moze to byc gta heh.. ) Edytowane 12 sierpnia 201212 l przez 4 mE
Opublikowano 12 sierpnia 201212 l street fighter x tekken, pokazane są dwie strony które ze sobą walczą i jakoś tak mi się kojarzy
Opublikowano 12 sierpnia 201212 l Błądzicie Da Wam to coś jak powiem, że tytuł gry macie na zdjęciach?
Opublikowano 12 sierpnia 201212 l London 2012 ? Olimpiada tam jest, a w starożytnej grecji te była często.
Opublikowano 12 sierpnia 201212 l Londyn i Grecja są tylko dlatego, że były tam zamieszki. Czyli źle. Edytowane 12 sierpnia 201212 l przez SzczurekPB
Opublikowano 12 sierpnia 201212 l Błądzicie Da Wam to coś jak powiem, że tytuł gry macie na zdjęciach? Nie daje nam to nic, inny hint poproszę
Opublikowano 12 sierpnia 201212 l Eh, cienkie bolki z Was Podpowiedź: Gra jest bardzo stara, ale na PS3 wyszła w zeszłym roku.