Skocz do zawartości

PS3 Quiz

XM.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

to ja dam mortal kombat ;p to zbyt oczywiste żeby ktoś to dał ale moze o to chodzilo

skorpion wiadomo, kano zjadal serca

hulk moglby sugerowac ze to MK vs DC ale tam akurat nie bylo chyba zjadania serc

Opublikowano

4x nie. Rayos, jak grałeś i nie kojarzysz, to znaczy, że grałeś w inną grę ;) The Darkness padło, co prawda 2, ale, ej, przecież bym powiedział. Serio ;) Bulletstorm i MK nie pasują do wszystkich obrazków.

Podrzucę jeszcze jedną podpowiedź.

horse-riding.jpg

Mam gotową jeszcze jedną, ale to już dodam w ostateczności ;)

Opublikowano

Prowadzą też do innego bohatera innej gry ;) Moment zjadania serca, jest przez naszego bohatera jedynie obserwowany, sam na szczęście go nie tyka.

Do tego pasuje Dragon's Dogma, ale ta gra z kolei nie pasuje do reszty obrazkow

Opublikowano

no to moze w takim razie Red Dead Redemption Undead Nightmare? Socrpion i jego harpunik - lasso, jedzenie serca - zombie, hulk mi za cholere nie pasuje, a kon to juz ewidentne nakierowanie na western i w ogole na RDR

Ps na upartego w GoWie byl motyw z jedzeniem, moze niekoniecznie serca ale czlowieczek byl rozrywany(jedzony) :P

Opublikowano (edytowane)

Dante's Inferno. Scorpion kojarzy mi się z piekłem, panna z Gry o Tron kojarzy mi się z jednym z przeciwników z któregoś kręgu. Scorpion jest brutalny, a scena z tą panną obrzydliwa, czyli Dante's Inferno w pigułce. :music:

Edytowane przez Crying_Wolf
Opublikowano

mamy goscia, ktory ma lancuch.... ktory widzial jakas tam scene..... ktory podrozuje.... i ktory ma w "sobie kogos innego" (hulk)... stawiam tym razem na

Prince of Persia HD Collection

a glownie chodzi mi o ostatnia czesc trylogii czyli:

Pop: The Two Thrones

Tam prince mial swojego mrocznego ja ktory uzywal lancuchow! mozliwe ze jakies obrzydliwe sceny tez sie tam znalazly (kojarze oblesnego pierwszego duzego bossa), a motyw podrozy to to ze uciekal przed dahaka i w ogole podrozowal :)

Opublikowano

Darksiders, jak ktoś grał to chyba skojarzy rzucaniem aut, przejażdżki koniem itp... :D

:) A także imię głównego bohatera, które można wywnioskować po ostatnim obrazku. Brawo Igor.

dApo, wiesz co, jak tak patrzę w twoją sygnaturkę, to nie mam pojęcia jak mogłeś tego nie skojarzyć ;)

linką przyciąga się przeciwników. Serce zjadał Samael. Możemy rzucać samochodami. Przejażdżka koniem też jest mocno charakterystyczna. A imię? Wojna ;)

Dajesz.

Opublikowano (edytowane)

przed chwila właśnie zabiłem pierwszego guarda, oddałem serce i już byłem pewien :P że to o to chodzi hehe

Edytowane przez dApo
Opublikowano

4 mE ZADAJ COŚ :)

co za mile, niespodziewane zaskoczenie z twojej strony ;)

bardzo chetnie z tym ze jestem teraz w pracy a moj tel. Nie ma opcji wklejania fotek :/ ale zrobmy to tak ze moja zagadka jest moj wlasny avatar z profila(ten maly czarny Arcade Stick), ok.

Opublikowano

dark ressurection bo to stick specjalnie do niego

nie wiem do czego to stick ale ma napis namco wiec mui byc tekken, a niewiele ich jest na ps3, zakladam ze to nie TTT2 bo ten avek jest od dawna, wiec musi byc dark ressurection