rajnerGT 159 Opublikowano 8 września 2012 Opublikowano 8 września 2012 motyw z jedzeniem serca to chyba w The Darkness był;> Cytuj
MEVEK 3 614 Opublikowano 8 września 2012 Opublikowano 8 września 2012 Bulletstorm ? - 1 fotka przypomina przyciąganie przeciwników smyczą/linka, dokładnie jak w B. - dalej cisza.. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 8 września 2012 Opublikowano 8 września 2012 to ja dam mortal kombat ;p to zbyt oczywiste żeby ktoś to dał ale moze o to chodzilo skorpion wiadomo, kano zjadal serca hulk moglby sugerowac ze to MK vs DC ale tam akurat nie bylo chyba zjadania serc Cytuj
triboy 984 Opublikowano 8 września 2012 Opublikowano 8 września 2012 4x nie. Rayos, jak grałeś i nie kojarzysz, to znaczy, że grałeś w inną grę The Darkness padło, co prawda 2, ale, ej, przecież bym powiedział. Serio Bulletstorm i MK nie pasują do wszystkich obrazków. Podrzucę jeszcze jedną podpowiedź. Mam gotową jeszcze jedną, ale to już dodam w ostateczności Cytuj
dApo 313 Opublikowano 8 września 2012 Opublikowano 8 września 2012 shadow of colossus? jeździ się na koniu (o ile dobrze pamiętam grałem na ps2 ), hulk bo jest kolosem a co do scorpiona to nie mam pojęcia Cytuj
QstomPL 83 Opublikowano 8 września 2012 Opublikowano 8 września 2012 Bloodrayne betrayal? .. bez wyjaśnienia xD Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 8 września 2012 Opublikowano 8 września 2012 Prowadzą też do innego bohatera innej gry Moment zjadania serca, jest przez naszego bohatera jedynie obserwowany, sam na szczęście go nie tyka. Do tego pasuje Dragon's Dogma, ale ta gra z kolei nie pasuje do reszty obrazkow Cytuj
Rayos 3 171 Opublikowano 8 września 2012 Opublikowano 8 września 2012 no to moze w takim razie Red Dead Redemption Undead Nightmare? Socrpion i jego harpunik - lasso, jedzenie serca - zombie, hulk mi za cholere nie pasuje, a kon to juz ewidentne nakierowanie na western i w ogole na RDR Ps na upartego w GoWie byl motyw z jedzeniem, moze niekoniecznie serca ale czlowieczek byl rozrywany(jedzony) Cytuj
triboy 984 Opublikowano 8 września 2012 Opublikowano 8 września 2012 (edytowane) Ekhm... 3x źle. edit: Podpowiem, że jedynie serce bezpośrednio nie odnosi się do głównego bohatera. Reszta tak. Edytowane 8 września 2012 przez triboy Cytuj
Crying_Wolf 56 Opublikowano 8 września 2012 Opublikowano 8 września 2012 (edytowane) Dante's Inferno. Scorpion kojarzy mi się z piekłem, panna z Gry o Tron kojarzy mi się z jednym z przeciwników z któregoś kręgu. Scorpion jest brutalny, a scena z tą panną obrzydliwa, czyli Dante's Inferno w pigułce. Edytowane 8 września 2012 przez Crying_Wolf Cytuj
Rayos 3 171 Opublikowano 8 września 2012 Opublikowano 8 września 2012 mamy goscia, ktory ma lancuch.... ktory widzial jakas tam scene..... ktory podrozuje.... i ktory ma w "sobie kogos innego" (hulk)... stawiam tym razem na Prince of Persia HD Collection a glownie chodzi mi o ostatnia czesc trylogii czyli: Pop: The Two Thrones Tam prince mial swojego mrocznego ja ktory uzywal lancuchow! mozliwe ze jakies obrzydliwe sceny tez sie tam znalazly (kojarze oblesnego pierwszego duzego bossa), a motyw podrozy to to ze uciekal przed dahaka i w ogole podrozowal Cytuj
triboy 984 Opublikowano 9 września 2012 Opublikowano 9 września 2012 Świetne rozkminki Szkoda tylko, że nie myślimy o tej samej grze Daję zatem ostateczną podpowiedź I obiecany obrazek: Cytuj
Igor67 142 Opublikowano 9 września 2012 Opublikowano 9 września 2012 Darksiders, jak ktoś grał to chyba skojarzy rzucaniem aut, przejażdżki koniem itp... 1 Cytuj
dApo 313 Opublikowano 9 września 2012 Opublikowano 9 września 2012 (edytowane) Castlevania LoS? Edytowane 9 września 2012 przez dApo Cytuj
triboy 984 Opublikowano 9 września 2012 Opublikowano 9 września 2012 Darksiders, jak ktoś grał to chyba skojarzy rzucaniem aut, przejażdżki koniem itp... A także imię głównego bohatera, które można wywnioskować po ostatnim obrazku. Brawo Igor. dApo, wiesz co, jak tak patrzę w twoją sygnaturkę, to nie mam pojęcia jak mogłeś tego nie skojarzyć linką przyciąga się przeciwników. Serce zjadał Samael. Możemy rzucać samochodami. Przejażdżka koniem też jest mocno charakterystyczna. A imię? Wojna Dajesz. Cytuj
dApo 313 Opublikowano 9 września 2012 Opublikowano 9 września 2012 (edytowane) przed chwila właśnie zabiłem pierwszego guarda, oddałem serce i już byłem pewien że to o to chodzi hehe Edytowane 9 września 2012 przez dApo Cytuj
Igor67 142 Opublikowano 9 września 2012 Opublikowano 9 września 2012 (edytowane) 4 mE ZADAJ COŚ Edytowane 9 września 2012 przez Igor67 1 Cytuj
MEVEK 3 614 Opublikowano 9 września 2012 Opublikowano 9 września 2012 4 mE ZADAJ COŚ co za mile, niespodziewane zaskoczenie z twojej strony bardzo chetnie z tym ze jestem teraz w pracy a moj tel. Nie ma opcji wklejania fotek ale zrobmy to tak ze moja zagadka jest moj wlasny avatar z profila(ten maly czarny Arcade Stick), ok. Cytuj
MEVEK 3 614 Opublikowano 9 września 2012 Opublikowano 9 września 2012 tekken <_< blisko... prosze o konkretna czesc Cytuj
MEVEK 3 614 Opublikowano 9 września 2012 Opublikowano 9 września 2012 przykro mi. piszcie skojarzenia, plz.. Cytuj
Igor67 142 Opublikowano 9 września 2012 Opublikowano 9 września 2012 6 bo 6 przycisków nie chciało mi sie pisać z komorki. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 9 września 2012 Opublikowano 9 września 2012 dark ressurection bo to stick specjalnie do niego nie wiem do czego to stick ale ma napis namco wiec mui byc tekken, a niewiele ich jest na ps3, zakladam ze to nie TTT2 bo ten avek jest od dawna, wiec musi byc dark ressurection Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi