Skocz do zawartości

PS3 Quiz

XM.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

dark ressurection bo to stick specjalnie do niego

nie wiem do czego to stick ale ma napis namco wiec mui byc tekken, a niewiele ich jest na ps3, zakladam ze to nie TTT2 bo ten avek jest od dawna, wiec musi byc dark ressurection

tak masz racje - jest to stick do konkretnej czesci ale nie jest nia DR niestety, a twoja zaspojlerowana wiadomosc jest blizej poprawnej niz ci sie wydaje.

Zrob mala korekte i mamy gotowa odpowiedz.

P.S

TekkenTagTournament 2 wychodzi w Piatek, juupi !

Edytowane przez 4 mE
  • Odpowiedzi 7,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

To takie ważne który Tekken? Wrzucę kiedyś zdjęcie jakiegoś piłkarza i będziecie musieli powiedzieć o jaką Fifę dokładnie mi chodzi. Nie zła zagadka, prawda?

tylko ze ten Quiz ogranicza sie do serii TEKKEN, ktorych jest niewiele na tej platformie, a gdzie sam avatar wskazuje dwie osobne czesci :) wez i znajdz mi latwiejszy quiz(no moze ten z kartoflem od Yana byl latwiejszy - portal 2 ;) )?

edit.

rano jak wpadne na jame dam podpowiedz i pojde w kime. Tekken to seria przy ktorej sie wychowalem, taki moj nr.1 dlatego wam nie popuszcze ;)

Edytowane przez 4 mE
Opublikowano (edytowane)

po pierwsze zastanawiam sie, jak to jest możliwe, ze odpowiedzieliście dokładnie w tym samym czasie(mieszkacie razem, czy zmowa?) ?

po drugie zwycięzcą konkursu jest triboy(po raz 100 chyba), ponieważ odpowiedział wyczerpująco, a Square, chodź byl pierwszy to podał tylko jeden z tytułów zawarty na płycie TH, co tez jest poprawne, lecz nie do końca, bowiem główna atrakcja jest TH -> TTT2 Prolog -> TTT HD, reszta to tylko dodatki kolekcjonerskie :)

sorras Yano, ale to nie moja winna, ze poszedłeś spać, mogłeś troszkę jeszcze po główkować, w końcu tak niedaleko ci brakowało.

edit.

dla waszej wiadomości dodam, iz AS o którym było tak głośno, a na którym aktualnie smigam jest naprawdę rewelacyjny, wart swojej ceny :)

Edytowane przez 4 mE
Opublikowano (edytowane)

Hehehe, mieszkamy daleko od siebie, bardzo daleko. Czysty przypadek ;) A do stu, to chyba brakuje mi jeszcze ze 3 pkt ;)

Oki, lecim. I żebyście nie mówili, że zawsze daję jakieś trudne albo "gupie", to macie to:

2431_3.jpg

;)

Edytowane przez triboy
Opublikowano

Nie no, aż tak dużo to nie ;) W dużą większość zadawanych tu gier nie grałem, w duuużą większość. Czasami coś skojarzę z PE albo skądśtam, czasami pobawię się w detektywa, a czasami mój zakręcony umysł sam zgaduje ;)