Skocz do zawartości

PS3 Quiz

XM.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Co do zagadki to może inFamous 2 ? Jest strzelanie, jest parkour, jest i mapa i odliczający czas do pojawienia się głównego przeciwnika. Naciągane, ale ...

Opublikowano (edytowane)

Pokaż ukrytą zawartość

"parkour" jest podstawą rozgrywki

nie spodziewałem się że sprawi wam to taki mały problem... dodaje kolejny obrazek, który powinien dać odpowiedź, a przynajmniej tak mi się wydaje

Resonance.PNG

Edytowane przez dApo
Opublikowano
  W dniu 14.09.2012 o 15:48, Square napisał(a):

Resonance of Fate ? Nie grałem więc strzelam na podstawie ostatniego obrazka.

zgadłeś. bo pistolety się tam modyfikuje, bo się skacze w walce :P, bo mapę się odkrywa dzięki klockom ^^ zegarek jest w fabule może nie sam ale chodzi o czas [;

Opublikowano (edytowane)

to moze ja sie wepchne

cos dosyc prostego jak ktos grał, ewentualnie druga podpowiedz spowoduje ze byedzie super łatwe

gun.jpg

tip - samochód nie ma zadnego znaczenia

Edytowane przez Yano
Opublikowano (edytowane)

sory że umarłem na jeden dzien

nie front mission ale ta gra ma wspólne elementy z tą z zagadki, co moze byc podpowiedzią

Edytowane przez Yano
Opublikowano (edytowane)

tak!

jednak nie bylo takie trudne ;)

jako druga podpowiedź chcialem dać to, ale okazalo sie niepotrzbne

fireandice.jpg

wielki minigun (wiekszy od samochodu) dalem dlatego bo w lost planet można nosić w rękach też nieproporcjonalnie wielkie bronie (w tym miniguny) zdejmowane z mechów

druga fota miala pokazywać na lód (cała otoczka gry) i jednoczesnie na ogień/ciepło - bo glownym elementem przetrwania było zbieranie ciepła od wrogów, i utrzymaanie ciepła żeby nie umrzeć

a podpowiedź z front mission dotyczyla oczywiscie obecności mechów

Edytowane przez Yano
Opublikowano

ja żeby wszystkich zdziwić obstawiam Go! sudoku ktore wyszlo na ps3, skojarzyło mi sie dlatego że obrazek przedstawia sudoku, a gra polega na rozwiązywaniu sudoku.. hm

Opublikowano

3x nie. Jak pisałem jest to poziom średni, więc jeszcze nie będzie podpowiedzi :)

@4mE

Dopasowałeś pierwszą cyfrę, a pozostałe ? :P To sudoku akurat jest bardzo łatwe, więc nie ma sensu nawet rozwiązywać.

Opublikowano (edytowane)

to to musi byc na bank Machinarium ?

- bo sudoku jest gra logiczna, a ta "M" jest naprawde jedna z najlepszych jakie Ever gralem :)

P.S.

swego czasu rozpracowywalem kazde sudoku jakie napotykalem w drodze do pracy takze mam kilka asow w rekawie jesli chodzi o taktyki rozwiazywania S.

Moze nowy temat pt. Sudoku?

P.SS.

musialo byc latwe rkoro dalo sie rozwiazac ;)

Pokaż ukrytą zawartość

Edytowane przez 4 mE