Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 7,8 tys.
  • Wyświetleń 368,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• nie, to nie jest gra o zwierzetach to jest zagadka na skojażenia ;p

• Josh winner ! Zadajesz.

• mr_pepeush
    mr_pepeush

ja się poddaję, bo zwariuję... 3 osoby pisały o Naughty Dog, ale NIKT z nich, nie podał tego jako odpowiedź! Piszę, że to najprostsze z możliwych zadanie, daję "double facepalm" bo drugi raz pada ND,

Opublikowano

ew po prostu fallout bo mi sie kojarzy z postnuklearnymi klimatami, ew metro 2033 bo tam tez nosili takie maski chyba :P

Opublikowano

No to ja odpowiem Killzone 2, bo maski jak wyżej. Ale że to by było za łatwe to kombinuje dalej.

Opublikowano

resident evil operation raccoon city, bo..

.wallpaper_resident_evil_operation_raccoon_city_01.jpg

Edytowane przez 4 mE

Opublikowano

omg, serio ja? :D no niezle, niezle, a ja pomyslu zadnego nie mam :( dajcie mi chwile! uuum....

2ly1u28.png

poziom medium/hard, ale pewnie bedzie bojkot to zarzuce podpowiedz potem :P

Opublikowano

Assassins Creed - skojarzyło mi się z logiem gry.

Edytowane przez Square

Opublikowano

No właśnie tak pomyślałem, ale trza było spróbować. Na razie nie potrafię powiązać Abstergo z niczym innym niż AC i chyba poczekam na podpowiedź :P

Opublikowano

Abstergo>Duża firma, korporacja>Activision>CoD:MW3(bo 3 trazpezy w logo) :D

Opublikowano

niestety nie :) Square ma dobrze skojarzenie, z AC. kimze sa pracownicy abstergo? ;)

Opublikowano

darujmy sobie wyjasnianie, wiadomo o co chodzi :) Cursed Crusade, oto odpowiedz poprawna :) wiedzialem ze sie stanie za proste jak zarzuce podpowedzia o abstergo no ale ;) zadajesz Igor

Opublikowano

Hmm w Fallout 3 była chyba deska do krojenia, ale ta gra była zadawana dwie zagadki temu więc pewnie nie.

Opublikowano

SSX ?

- bo snowboard,

Edytowane przez 4 mE

Opublikowano

Igor trochę się pogubiłem. Padły odpowiedzi Skate i THPS bo deska, a ty piszesz że za dużo kombinujemy. Po czym poprawną odpowiedzią jest SSX bo deska + śnieg. Nie czaje tego.

Co do zagadki to może Dead Nation. Tam jako jeden z poziomów był lunapark.