Opublikowano 27 września 201212 l 24 godziny to i tak za malo, co wg mnie jest bez sensu, bo musi byc 48 gidzin.
Opublikowano 28 września 201212 l Dragon Ball ? Na filmiku jest Komórczak. Jak tak to oddaje. No przydało by się ustalić jakieś zasady odnośnie tego czekania.
Opublikowano 28 września 201212 l square - nie, to by bylo zbyt łatwe jednak ;p ale mimo to nadal jest łatwe sory igor, ja nie bede czekal 48h, nie uważam żeby jedna osoba, nawet jak zgadła miała prawo swoją 2 dniową nieobecnością psuc zabawe pozostałym 20 osobom Edytowane 28 września 201212 l przez Yano
Opublikowano 28 września 201212 l Splinter Cell Trilogy HD? Na filmiku jest Cell plus to, że były trzy sagi Dragon Ball a w kolekcji SC też są trzy części.
Opublikowano 28 września 201212 l Yano, bez urazy - jakiś fanatyzm z Ciebie wychodzi... mówisz tak, jakby: 1) od zadania kolejnego quizu zależało czyjeś życie 2) osoba, która odgadła musiała siedzieć 24h na dobe przy kompie, na wypadek gdyby pojawiło się info, że odgadła; najlepiej z już wklejoną do przeglądarki zagadką, z palcem na myszce, a kursor powinien być w pozycji [WYŚLIJ] wrzuć na luz, obejrzyj sobie gangnam, idz na dwór, przytul kobietę... jest tyle fanych rzeczy naokoło, a Ty się po raz koleny rzucasz o to, że ktoś nie śmiał zadać zagadki 15 minut po podaniu prawidłowej odpowiedzi... party hard
Opublikowano 28 września 201212 l 1 a ci co bronią 48h mowią jak by od prawda do zadania po zgadnięciu zależało czyjeść życie 2 zupelnie nieprawda i mowilem wiele razy że nie chodzi mi o siedzenie caly czas ale chodzi mi o to żeby zabawa sie toczyła a nie stała i co do twgo dworu - taaa... dlatego właśnie chce żeby sie toczyło bo siedze 8h w pracy i nie moge pohasać po dworze, wiec fajnie jest mieć wtedy chwile na oderwanie sie i pokombinowanie chwile z zagadką splincer cell - też nie, i podpowiedź - postać ani cała bajka nie jest związana z grą, bardziej chodzi o czynność (ale nie bierzcie dosłownie i nie szukajcie gier z laserami)
Opublikowano 28 września 201212 l jeszcze trochę i zaczniemy to tłumaczyć jako nieporadność w rozwiązywaniu quizów (jesteś marudny jak moja kobieta przy PMSie ) poddaję się... :]
Opublikowano 28 września 201212 l Przecież nikt nie broni 48 h. Caly czas mowimy ze warto zmniejszyc ten czas
Opublikowano 28 września 201212 l Przecież nikt nie broni 48 h. Caly czas mowimy ze warto zmniejszyc ten czas to co miales na myśli w tym zdaniu bo już nie ogarniam:p "24 godziny to i tak za malo, co wg mnie jest bez sensu, bo musi byc 48 gidzin."
Opublikowano 28 września 201212 l a moze skonczycie sie chędożyć i wrócimy do zabawy? Yano, jak tak, to jesteś strażnikiem moralności, a jak ktoś na odcisk nadepnie, to nagle offtop na 2 strony... Grzesiek, jako, że zaraz będziesz ciął temat z tego syfu, rozwiąż proszę sprawę raz i definitywnie: wpisz w pierwszego posta ilość czasu, po której w nieaktywnym temacie można zadać nowy quiz bez czekania na zwycięzcę poprzedniego quizu, bo dziewczyny za tydzień znów się będą ciągnęły za warkocze...
Opublikowano 28 września 201212 l to jednak offtop na temat, ale też uważam że dość tego dlatego sam mógłbyś rzucic jakąś odpowiedź zamiast tylko marudzić ;p
Opublikowano 28 września 201212 l odpowiedzi nie strzelam, bo mnie tym zabiłeś... nic do łba nie przychodzi... ostatnio w ogóle mam problemy z ogarnięciem się z tymi quizami... za rzadko zaglądam a jak już... jeśli już wymagasz, to podaję, ale nie jestem pewien czy już to wyszło: Frogger - bo gość jest frogerowaty
Opublikowano 28 września 201212 l nie, pisalem że postać cella nie ma znaczenia zbytnio, bardziej chodzi o czynność
Opublikowano 28 września 201212 l MGS4 ? Skojarzyło mi się z rzyganiem Snake'a. @Pepe Jak dojdziemy do jakiegoś sensownego rozwiązania z tym czekaniem to uzupełnie zasady w pierwszym poście. Co do aktualnej sytuacji, to temat w tym momencie stałby już ponad 17h, trochę sporo. Zgadzam się z Yano, że jeżeli dana osoba wie, że powiedzmy w ciągu kilku najbliższych godzin nie zada nic (bo np nie wjdzie na forum) to warto żeby dopisała, że jakby co to oddaje. To samo teksty "zadam później/jutro", więc lepiej oddać od razu. Pytanie tylko, na ile ustalić ten okres czekania ? Wydaje mi się, że w większości przypadków 12h było by optymalne (góra 24h).
Opublikowano 28 września 201212 l nie mgs, rzyganie to zły trop i mała poprawka - gdybym nie zadał to by już było 42 godizny po ogłoszeniu zwycięzcy ktory nie zadaje (triboya) Edytowane 28 września 201212 l przez Yano
Opublikowano 28 września 201212 l Przecież nikt nie broni 48 h. Caly czas mowimy ze warto zmniejszyc ten czas to co miales na myśli w tym zdaniu bo już nie ogarniam:p "24 godziny to i tak za malo, co wg mnie jest bez sensu, bo musi byc 48 gidzin." 24 godziny to i tak za mało bo powinieneś czekać 48 godzin. Dla mnie to jest bez sensu.- lepiej? Dlatego zmieńmy do tych 12 gdy ktoś napisze, że zada i 3 gdy ktoś w ogóle nie pojawi się
Opublikowano 28 września 201212 l odwrotnie - gdy widzi że wygrał i pisze że napisze za ruski rok to powinien oddać odrazu a nie świadomie blokować inna sprawa gdy ktoś nie wie że wygrał bo np wyszedłz domu i wraca wieczorem, to wtedy można poczkeac żeby miał szanse zobaczyć , ale tez oczywiscie nie 2 dni GOW3 też nie - nie chodzi o oświetlenie ani o rzyganie - to co on robi ma swoją ogólna nazwe, i on właśnie w tym celu wykonuje tą czynność (nie chodzi o techniczne poboczne drobiazgi że to sei swieci albo jaki ma kolor ani nic z tch rzeczy) Edytowane 28 września 201212 l przez Yano
Opublikowano 28 września 201212 l No tak, gdzieś mi uciekł jeden dzień Osobiscie nie mam pomysłu co do odpowiedzi, ale pokombinuje jeszzcze z plucie/krzykiem, zapowiedzią ataku itp. Czyli co, wszyscy zgodni za tymi 12h ?
Opublikowano 28 września 201212 l jesteś blisko, rzuciłeś dobrymi skojarzeniami ! (oprócz plucia) Edytowane 28 września 201212 l przez Yano
Opublikowano 28 września 201212 l nie mortal (ani zadna inna bijatyka), ale jesteście na dobrej drodze i bardzo blisko celu