Skocz do zawartości

PS3 Quiz

XM.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

a w rage ktoś był zły i sie darł? nie wiem bo nie grałem, ale to nie to, nie chodzi o gre słów

rozwiązanie zagadki jest na filmiku - w grze dzieje sie bardzo podobna czynność w podobnej formie - i nie jest to mortal

dodam też naprawde poważną podpowiedź- ta czynność jest czesto wykonywana w grze, ale jest też znana poza światem gry tak samo jak ten filmik , też jest memem

Edytowane przez Yano
Opublikowano

Jedyne co mi przychodzi na myśl to R&C: A Crack in Time. Była tam bardzo ciekawa broń Sonic Eruptor, no i zgadza się wiekszość podpowiedzi (tylko to o memach mi jakoś nie pasuje).

Opublikowano

nie..

a już myślałem że bedzie dobra odp

bardzo podoba rzecz która jest na filmiku dzieje sie bardzo często w grze, główna postać ją wykonuje, nie jest to poboczny drobiazg, jest tak popularne że stało sie meme poza światem gry

Opublikowano (edytowane)

nie, już wczesniej pisałem że to nic związanego z rzyganiem

a memem jest sama gra, sama czynnośc z gry itp, a nie nawiązania słowne typu tęcza itp

przyznam ze podejrzewałem że ktoś może bardzo szybko miec podobne skojarzenie jak ja i odgadnąc za pierwszym razem, okazało sie że jednak nie, i dlatego rzucam słowne podpowiedzi ktore zawężają sytuacje i odrzucają błędne skojarzenia

myśle że jak już padnie odpowiedź to kilka osób pomyśli "no tak rzeczywiście!" i zagadka wyda sie oczywista

ale narazie mimo że droga jest dobra i bliska finału to jeszcze troszke na końcu skaczecie na boki zamiast dojść do mety

Edytowane przez Yano
Opublikowano

ttaaaaaak! :D :D

dokładnie! brawo!

atak z mordy powodujący ogólny pogrom

nawet zrobili moda

http://www.youtube.com/watch?v=I4Kb9_qJQvw

ogólnie właśnie o to chodziło - że atak będący nastepstwem krzyku i wychodzacy z twarzy (a nie jak hadouken z rąk) , i sieje podobny pogrom (odrzut, masakra itp)

właśnie krzyk ze skyrim skojarzył mi sie z tą krótką scenką gdy gość krzyczy i nagle z mordy wydobywa sie morderczy atak :)

brawo mate, dawaj zagadke ;)

Opublikowano (edytowane)

settlines.jpg

poziom chyba very easy

Edytowane przez mate5
Opublikowano

nie nie, słońce nie ma znaczenia, patrzcie na to jak na pomarańczowy prostokąt

Opublikowano (edytowane)

Nie, zmieniłem obrazek, teraz już ktoś chyba zgadnie:

aaakln.jpg

przepraszam za painta ;)

Edytowane przez mate5
Opublikowano

domyślam sie że chodzi o gre gdzie jest jakaś droga i nie ma voiceactingu tylko wyskakujące tekstowe dymki, ale nie wiem co to za gra?

way of the samurai? jakiś dragon age z bohaterem niemową? nie wiem

Opublikowano (edytowane)

najpierw bym powiedzial ze orange box ale teraz... orange box? :P

EDIT

ew sequel gry z orange box - Portal 2, bo pomaranczowa droga?

Edytowane przez Rayos
Opublikowano

Nie, za 20 minut dam ostatnią podpowiedź, może do tej pory ktoś zgadnie :)

Opublikowano (edytowane)

ok, w miejsce "blablabla..." wstawcie "read the message", przedmiot zagadki dotyczy rzeczy ze specyficznego multiplayera z tej gry

Edytowane przez mate5