Skocz do zawartości

PS3 Quiz

XM.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wszyscy trzej nie i na dodatek w złą stronę idą wasze skojarzenia :P .

@Igor, jakbym miał na myśli serię Dead Space to bym ci zaliczył bez względu na to czy byś napisał DS2 czy DS:E.

Opublikowano

Ja nie odpowiadałem więc nie może być źle :P

Osobiście nie mam sensownego pomysłu, a te co mam to są gupie, z wyjątkiem Uncharted 3. Pierwszy obrazek skojarzył mi się z przygodami Drake'a (stare dzienniki, akcja na morzu, układ planetarny itd.). Wyrwanie kręgosłupa + labrador to oczywiście Naughty Dog.

Odpowiedź bardziej żeby wyciągnąć jakiegoś hinta, bo uzasadnienie jest bardzo naciągane ;)

Opublikowano (edytowane)

U3 też nie, ale ostatni obrazek dobrze rozumiesz/kojarzysz i w podobny sposób rozwiąż pozostałe obrazki ;) I to, że drugi obrazek jest z jakiś kart Magic to też nie ma nic wspólnego z rozwiązaniem zagadki (w sumie nawet nie wiedziałem skąd jest ten obrazek :P).

Edytowane przez MBeniek
Opublikowano

Jak and Daxter Trilogy HD.

1)teleskop Precursorów przez który oglądali "zło" (Jak 3)

2) wspomniane "zło" to były robaki, ale nie pamiętam nazwy (Metal Heads?)

3) gra przecie od Naughty Dog :music:

a Barney... że niby grafa bardziej kreskówkowa?

Opublikowano

Też nie. I to jak pisałem Square, że dobrze rozumie ostatni obrazek, to chodziło mi o faktycznie ostatni, a nie to jak połączył on drugi i trzeci i powstało z tego Naughty Dog (bo to z nimi też nie ma nic wspólnego). Kolejność obrazków nie ma znaczenia, więc nie łączcie je.

Opublikowano

Strzał, ale wydaje mi się, że celny. Stawiam na Orange Box a konretnie na zestaw Half Life 2.

Obrazki przedstawiają 3 postacie: Isaac Kleiner, Ojciec Grigori i Dog.

Jakby ktoś pytał skąd drugi, to jest to avatar Grigoriego na tym forum :P

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Mogłem wcześniej użyć google, bo od razu skojarzyłem drugi obrazek do avatara, ale coś mi mówiło, że nie tędy droga. Dzisiaj mnie podkusiło i wpisałem Isaac Grigori Dog i proszę, poprawna odpowiedź

:)

2ijpyzd.jpg

fe4ca8.jpg

Edytowane przez Square