Opublikowano 9 października 201212 l chyba za proste, ale nic na to nie poradzę. wszystko przez Farmer87, który nasunął mi pomysł kilka stron wczesniej, heh.. Co złego to nie ja Ale dobre rzeczy jak najbardziej... Co do zagadki to może God of War 3? Tam też są "gorące sceny".
Opublikowano 9 października 201212 l heavy rain? Też takie sceny były sorry za ten przestuj, ale bylem w kinie na taken 2 tak, poprawnie!
Opublikowano 9 października 201212 l mi to wygląda na killzone 3. I jak fajny film ? jeszcze raz wykorzystując okazje pytajnika, chciałbym od siebie zapodać film, który IMO jest o wiele lepszy o obu części Taken, a podobnej tematyce.. jest nim koreańska produkcja pt. the Man from Nowhere(A-jeo-sii), na którym to razem z narzeczona wylewaliśmy lzy. film godny polecenia z uwagi na nie tuzinkowy klimat(budowanie emocji rządzi) Edytowane 9 października 201212 l przez 4 mE
Opublikowano 10 października 201212 l Rozwiązaniem jest synonim do słowa, które powinno się kojarzyć kiedy patrzycie na ten obrazek
Opublikowano 10 października 201212 l nie, ale piszcie wyjaśnienia, bo troche nie mam pojęcia skąd niektóre rzeczy
Opublikowano 11 października 201212 l sorki, nie patrzylem na temat od wczoraj, nie sadzilem ze uda sie odgadnac mi oddaje bo nie mam pomyslu i tiny pic swoja droga mi odmawia posluszenstwa
Opublikowano 11 października 201212 l demons souls bo wiadomo dlaczego Edytowane 11 października 201212 l przez mr_pepeush
Opublikowano 11 października 201212 l nie, i prosze o uzasadnienia, cos ostatnio o tym zapominacie ;p
Opublikowano 11 października 201212 l Diablo III bo na obrazku jest (nie pierwszy lepszy) diabeł. A diabeł to Diablo.