mr_pepeush 96 Opublikowano 15 października 2012 Opublikowano 15 października 2012 no... myślałem, że dla zmyłki dasz coś łatwego... z racji tego, że mam dziś marny dzień, to za głęboko w meandry Twojego pokręconego umysłu wchodzić nie będę, ale strzelę raz jeszcze: Tony Hawk American Wasteland captain america + atlanta hawks dają mi taki wynik, choć jeszcze coś by się znalazło w pobliżu... Cytuj
triboy 984 Opublikowano 15 października 2012 Opublikowano 15 października 2012 (edytowane) Ja mam pokręcony umysł, a to Ty piszesz podwójne posty* Na polepszenie tego marnego dnia łap podpowiedź: 1/4 Twojej odpowiedzi to 50% prawidłowej odpowiedzi. * Wiem, wiem, to wina forum Edytowane 15 października 2012 przez triboy Cytuj
Square 8 706 Opublikowano 15 października 2012 Opublikowano 15 października 2012 Warhawk ? Kapitan Ameryka to podczas wojny się bawił, a na drugim obrazku jest orzeł na parkiecie. No i twoja podpowiedź. Cytuj
triboy 984 Opublikowano 15 października 2012 Opublikowano 15 października 2012 Jesteś tuż tuż od poprawnej odpowiedzi Cytuj
Square 8 706 Opublikowano 15 października 2012 Opublikowano 15 października 2012 No to Starhawk i nie wykręcaj się że nie, bo mam dowód że tak Na pierwszym obrazku jest gwiazdka. 1 Cytuj
triboy 984 Opublikowano 15 października 2012 Opublikowano 15 października 2012 (edytowane) Nawet dwie No, ale to nieistotne, bo nie chodzi o Starhawk'a, a o Delta Force:Black Hawk Down. Kapitan Ameryka wskazuje na amerykańską armię, a jastrząb z parkietu, symbolizuje strącenie tytułowego helikoptera. I jak? Nawet prawdopodobne. Szkoda tylko, że ta gra nie wyszła na PS3... A tak naprawdę, to serio chodzi o Starhawk edit: "Black" było w tytule, cóż zrobić... Ja miałem na myśli "Hawk Down". Jaszczonp z parkietu miał symbolizować strącenie helikoptera, leżący jaszczonp -> leżący helikopter. Edytowane 15 października 2012 przez triboy Cytuj
Square 8 706 Opublikowano 15 października 2012 Opublikowano 15 października 2012 (edytowane) Ale jakim cudem Black Hawk, skoro orzeł jastrząb (lepiej ?) nie jest czarny ? Dobra to teraz ja dowale z grubej rury. Lotnik kryj się. Edytowane 15 października 2012 przez Square Cytuj
triboy 984 Opublikowano 15 października 2012 Opublikowano 15 października 2012 Oki, strzelam, że chodzi o Demon's/Dark Souls. Postać na obrazku wyraźnie kryje się przed napastnikiem. Podobnie jest w tych grach, gdzie obronę należy przedłożyć nad atak. Wiem, wiem, pudło Cytuj
Square 8 706 Opublikowano 15 października 2012 Opublikowano 15 października 2012 (edytowane) Jak juz to ten "orzeł" leci, a nie leży Źle. Obrona tego kolesia jest bardzo słaba, bo ułamek sekundy później kończy nabity na róg i tyle go widzieli. @down Może i początkujący, ale i tak źle. Edytowane 15 października 2012 przez Square Cytuj
triboy 984 Opublikowano 15 października 2012 Opublikowano 15 października 2012 Hahaha, czyli to musi być początkujący gracz w DS A ten "orzeł", to nie orzeł, tylko najczystszej krwi jasczoub. Jak na niego patrzę, to widzę biednego ptaka, który glebnął na plecki i taki był zamysł umieszczenia go w quizie Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 15 października 2012 Opublikowano 15 października 2012 Triboy, pierdu pierdu takie uskuteczniasz i to jeszcze z poważnymi błędami ortograficznymi. Nawet pawian w przedszkolu wie, że pisze się "jaszczomp" a nie jakieś mutacje jak Twoje odstawia... A mnie te dwa muniny, co zaraz idą na rzeź przypominają mięsko armatnie do rozsmarowywania w Uncharted - i to jest moja linia obrony wysoki sądzie. Cytuj
Square 8 706 Opublikowano 15 października 2012 Opublikowano 15 października 2012 Daleko od celu, bardzo. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 15 października 2012 Opublikowano 15 października 2012 moze castlevania? podobny gatunek gry i jest tam dużo wilkołaków, a tutaj jest "słoniołak" XD 1 Cytuj
Square 8 706 Opublikowano 15 października 2012 Opublikowano 15 października 2012 Hehe, niestety zlei tez daleko. Cytuj
triboy 984 Opublikowano 15 października 2012 Opublikowano 15 października 2012 (edytowane) Pepe, pawian w przedszkolu? Jakiego rodzaju to przedszkole było?... Ja rzekomo piszę "jaszoub" z błędęm, a Grzesiek mówi na jaszczonbia, "orzeł" :rofl2: Yano, mówisz, że to "słoniołak"? Hmm, a może to zwykły słonik i Grześkowi chodzi o Elefunk? Tam też są słonie, co prawda nie takie wqurwione jak ten nasz, ale jednak e: Gdybym jakimś tam cudem odgadł, to oddaję, bo wrócę dopiero w okolicach meczu. Edytowane 16 października 2012 przez triboy 1 Cytuj
Square 8 706 Opublikowano 16 października 2012 Opublikowano 16 października 2012 No dokładnie tak, chodziło o Elefunk czyli o fajną grę logiczną ze słonikiem w roli głównej. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 16 października 2012 Opublikowano 16 października 2012 obrazek jest ogolny wiec przychodzi do glowy wiele odp ogolnie gry gdzie mozna bawic sie czasem i cofac czas - timeshift, bride, POP i inne w sumie w wielu wyscigach też mozna jesli to dobry trop to daj jakąś podpowiedź ktora naprowadzi na konkretną gre (chyba że już zgadłem) Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 16 października 2012 Opublikowano 16 października 2012 gdybyś zgadł, to nie powinienem Ci zaliczyć; trop oczywiście dobry; podpowiedź później, bo na razie brak innych odpowiedzi Cytuj
QstomPL 83 Opublikowano 16 października 2012 Opublikowano 16 października 2012 To ja odpowiadam timeshift Cytuj
MEVEK 3 614 Opublikowano 16 października 2012 Opublikowano 16 października 2012 a ja odpowiadam Quantum Conundrum, ponieważ ma więcej niż sie można spodziewać jesli chodzi o zwalniacze czasu, fizykę itp. jak zgadlem to nie oddaje Cytuj
triboy 984 Opublikowano 16 października 2012 Opublikowano 16 października 2012 A ja myślę, że chodzi o Mass Effect 2. Wyjaśnienie w filmiku: Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 16 października 2012 Opublikowano 16 października 2012 no dobra, wyjaśnienie słowne, którego na początku chciałem unikać pierwszy obrazek to elementarny składnik gry; drugi obrazek ma sugerować coś, co pozwoli umiejscowić rozgrywkę; tutaj obowiązuje zasada skojarzenia (no przecież nie mogłem dać bezpośrednio tego ), ale jest to proste, nie ma dziesięciu etapów kojarzenia :] podpowiem jeszcze, że filmik od Triboya można traktować jako "nieoficjalną" podpowiedź Cytuj
Square 8 706 Opublikowano 16 października 2012 Opublikowano 16 października 2012 Ratchet & Clank: A Crack in Time, bez wyjasniania bo chyba oczywiste dlaczego. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi